@MaximusFBI ai probat si merg?Dacă da poate imi spui cum ai instalat prin USB sau cablu.La mine după restart nimic nou la plugin.
@alex1971 vezi ca pe sparkfans.net gasesti un plugin mmcamd .
Instaleaza-l si deschide b..s , ccw si via...s .
Recul este foarte bun ca raport pret si calitate dar tre sa ne facem noi meseria pe el si sa-i aflam secretele .
Uite am sapat si am mai aflat ceva .![]()
@MaximusFBI ai probat si merg?Dacă da poate imi spui cum ai instalat prin USB sau cablu.La mine după restart nimic nou la plugin.
@alex sigur ca am probat si deschide ce am spus .
Foloseste total commander sa copiezi in var/key fisierele si adauga si un softcam cu key actualizate dupa care activeaza mgcamd.sh4 si e ok.
Azi am avut okazia sa ma joc putin cu un alien cu imaginea spark 1.28,foarte multumit cum se comporta ca si client cu oscam,pe mgcamd.sh4 receptorul se blocheaza repetat deci nu recomand folosirea lui,ca si server nu lam testat anca.pe canalele hd se comporta ireprosabil de bine deci raportul calitate pret este super.
MULTUMESC MODERATORILOR PT SUPORTUL ACORDAT LA ACEST RECEPTOR
AN CURAND VOI FACE TESTE SI CU ENIGMA2
bine ai venit in clubul "alienilor" .... o sa fii placut surprins de enigma2
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
O rugaminte am setat din gresala din meniul Spark rezolutia de 400 si nu mai imi apare imaginea
Am dat si restarturi dar nu mai pot intra pe imagine la TV
In E2 vede dar pe Spark nu
Se pote seta din E2?
ai pe telecomanda ...pe primul rand ...V-Format !!! apasa-l succesiv !
multumesc mult
astazi l am cumparat si inca mai am multe de invatat
In ce soft este bine sa reglez parabola, in Spark sau E2?
Sau nu are importanta.
In enigma2 ai canalele deja in lista !!!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
ok ms
Reglatul parabolei este o chestie de experienta ! daca ai experienta E2 ...acolo se regleaza ! daca nu
si ai mai lucrat pe receptoare clasice ...imaginea Spark este ideala ! este o imagine clasica ... pe care
poti regla usor antena !
Daca nu are lista de canale in aparat ... devine foarte interesant.
he ! he ! da are !!!...sau nu ?
![]()
Last edited by MihaiP; 22-03-11 at 17:56.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Alien HD Settings
====================
Acesta lista de canale a fost facuta cu urmatoarele premize :
- reprezinta punctul meu de vedere despre un receptor HD
- contine canale HD de pe satelitii 28e 23.5e 19e 16e 13e 1w
- lista pleaca de la premiza ... motor H-H USALS la 23.6 est si 46.8 nord !!!
- contine pachetul GIGI ca favorite (FAV1)
- actualizeaza lista de transpondere de pe satelitii majori mentionati
- contine doar canalele vizibile de la Cluj si de pe o antena de 1.5m setata ... acceptabil !
- contine si canale care se vad seara dar nu si in cursul zilei ( 28e)
Aceasta lista se poate incarca din meniu prin functiile System-Upgrade sau File_list-Software
si rescrie lista prezenta deja pe aparat ! ca masura de siguranta puteti face un backup al
listei prezente deja pe aparat !!!
Lista mea o puteti descarca de AICI
P.S. receptoarele noi vor contine o lista "default" necesara ( asa cum bine zicea prietenul @zildan )
punerii la punct a antenei cu un receptor nou ... 28e 23.5e 19e 13e 5e 1w !!! cateva canale FTA
vizibile cu orice antena din toata Europa ... pe fiecare din satelitii mentionati !
Last edited by MihaiP; 23-03-11 at 18:51.