Results 1 to 15 of 16

Thread: recomandare pentru romanii din europa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member gymi's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: recomandare pentru romanii din europa.

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Boom merge bine-mersi in Franta-Italia-Germania-Austria si sa nu uitam Spania unde in Madrid cu 1,5m receptie stabila iar in Leon cu 1,2m!
    Si cit costa o parabola de 1,5 metri?Cine i-ti permite sa montezi o parabola asa de mare ?
    Numai dolce si digi se receptioneaza cu parabole normale de 0.8 in italia.la focus trebe de 0,9-1 iar la boom de 1,1-1,2.La max depinde de zona:in nord merge cu 1 m in sud nu intra taraful nici cu 1,2 m.
    Nu mai am.(deocamdata)

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: recomandare pentru romanii din europa.

Quote Originally Posted by gymi View Post
    Si cit costa o parabola de 1,5 metri?Cine i-ti permite sa montezi o parabola asa de mare ?
    Numai dolce si gigi se receptioneaza cu parabole normale de 0.8 in italia.la focus trebe de 0,9-1 iar la boom de 1,1-1,2.La max depinde de zona:in nord merge cu 1 m in sud nu intra taraful nici cu 1,2 m.
    Man eu doar am spus ca se receptioneaza,cine vrea si obtine permisiunea pentru a monta o astfel de antena o va face cine nu ramane cu ce are,viata merge inainte..

Guru Member cipcirip99's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: recomandare pentru romanii din europa.

Pai daca este baiat destept si nu-l intereseaza toate programele si numai pachetul de pe Sirius foloseste numai un lnb si este OK iar daca mai stie si povestea lui Globo cu sharing-ul este perfect pentru o receptie multipla - mai multe televizoare si chiar si un singur abonament si mai multe familii cu splitter WTR . Asta ultima am testat-o eu si este f.buna pe 50-75 m .