Boom merge bine-mersi in Franta-Italia-Germania-Austria si sa nu uitam Spania unde in Madrid cu 1,5m receptie stabila iar in Leon cu 1,2m!
Boom merge bine-mersi in Franta-Italia-Germania-Austria si sa nu uitam Spania unde in Madrid cu 1,5m receptie stabila iar in Leon cu 1,2m!
Si cit costa o parabola de 1,5 metri?Cine i-ti permite sa montezi o parabola asa de mare ?
Numai dolce si digi se receptioneaza cu parabole normale de 0.8 in italia.la focus trebe de 0,9-1 iar la boom de 1,1-1,2.La max depinde de zona:in nord merge cu 1 m in sud nu intra taraful nici cu 1,2 m.
Nu mai am.(deocamdata)
Pai daca este baiat destept si nu-l intereseaza toate programele si numai pachetul de pe Sirius foloseste numai un lnb si este OK iar daca mai stie si povestea lui Globo cu sharing-ul este perfect pentru o receptie multipla - mai multe televizoare si chiar si un singur abonament si mai multe familii cu splitter WTR . Asta ultima am testat-o eu si este f.buna pe 50-75 m .
In nord italia o parabolica de 85 cm este buna pentru MAX tv semnal bun Q-75/80 % doar ca este o prostie asa cum spuneau si alti 3 LNB-uri pentru un DTH,Gigi tv Q - 80/85 %,Boom Q - 50/67 % Focus Q - 70/75 % Dolce Q - 60/65 % asta pe timp de vara dar sa vedem acum pe timp de iarna .
Eu am maxtv din considerent de share . la momentul cand l-am cumparat nu exista alt DTH care sa mearga in Dream fara hack .
Este adevarat ca atunci cand schimb pe premiere se vede diferenta de calitate.
Boom am incercat dar iaici la mine nu prea am semnal.
Dolce nu am incercat ...
Digi am avut cu semnal ok
#N#