Page 3 of 21 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 31 to 45 of 312

Thread: EOLIANU' la bula(ngi)u!

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Tnks moderatorii ! bine ca ati curatat un pic topicul ...pacat ca discutiile
    degenereaza ... exprimarea civilizata si argumentele inving hormonii !
    Apropo de argumente ... argumentele "juridice" mi se par de-a dreptul
    hilare !!! ce bine ca din ura fata de Basescu ... aparam un sterpelitor
    notoriu ... un recidivist calificat ... puscarias pe vremea impuscatului si ...
    de drept si la ultima sa condamnare ... si pe Al Capone l-au infundat pentru
    neplata taxelor ...eu zic ca pe unul ca Vantu ...cel mai nociv produs al
    tranzitiei ar trebui sa-l infunde si daca ar parca ilegal !!!
    Dupa acelasi model ... securistul notoriu a ajuns vicepresedinte al Senatului ...
    si evident proprietar de imperiu media ! Hotul cu staif ... "arhitect" de
    masinatiuni financiare ... sparlitor petrolier ... a ajuns si el ... patron media !
    Daca toata cultura noastra politica se rezuma la dezinformarea deliberata
    practicata ca principiu de Realitaea , Antena si Adevarul ... ne asteapta zile
    grele ...mai grele decat cele de acum ...

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    ... argumentele "juridice" mi se par de-a dreptul
    hilare !!!
    ti se par hilare degeaba: astea-s codurile in vigoare...

ce bine ca din ura fata de Basescu ... aparam un sterpelitor
    notoriu ... un recidivist calificat ... puscarias pe vremea impuscatului si ...
    de drept si la ultima sa condamnare ...
    nu e vb de ura fata de basescu... doar ca, intr-un stat de drept, cine nu e dovedit... e nevinovat! in plus, nu poti condamna pe nimeni pt o fapta (deocamdata presupusa - juridic, chiar daca noi stim ce si cum, n-avem probe) actuala pe baza istoricului sau...

e vorba doar de procedura si de a analiza corect evenimentele. ca-mi place sau nu vantu si/sau basescu... e irelevant! dpdv juridic ceea ce s-a intamplat e o mare pacaleala sa nu-i spun spectacol...

p.s.
    raspunde la intrebarile pe care le-am pus si tragi singur concluzia.
    inca o data pt toata lumea: masura arestarii preventive exte o masura exceptionala care se cere doar in cazul in care o persoana, despre care sunt suspiciuni ca ar fi faptuit o fapta penala, poate prezenta pericol social si/sau ii poate influenta pe martori, procurori, judecatori si/sau poate invalida probe (sub orice forma).
    daca procurorii au deja probe solide (beton) interesul ar fi ca ele sa fie administrate in instanta pe fond, intr-un proces penal cu rezultatul - o sentinta definitiva si irevocabila.
    faptul ca l-au arestat, fara sa se fi impus aceasta MASURA (arestarea nu e pedeapsa!)... nu-mi spune decat ca procurorii nu prea au probe...
    asa ca daca-l vreti pe eolian la bulau (definitiv si irevocabil)... nu prea vad de ce va bucurati pt arestare... pt ca va scapa!
    Last edited by JBTC; 12-09-10 at 10:46.
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce bine ca din ura fata de Basescu ... aparam un sterpelitor
    notoriu ... un recidivist calificat ...
    priveste cu barbatie adevarul , (re)sentimentele nu trebuie sa conteze iar permiterea unui abuz astazi pe considerentul ca nu-mi place mutra unui insemna ca imi tirasc viitorul in Kk ( miine altuia nu o sa-i placa de mine si ..... am dat de draqu cu asemenea societate civila / mod de a rationa )

in plus , mie imi este permis sa am opinii ; unui functionar al statului in timpul executarii mandatului nu - acesta este unul din motivele pentru care basescu ar trebui sa se duca in ale lui .

zile grele ne asteapta din cauza priceperii noiilor corifei ai reformei .... dar de la un profesoras doctorand in neconstitutionalitate orizontul de asteptare ramine tot la pascutul bobocilor pe tapseanul rachitatean .

vezi tu , un manglitor sau altul nu pot ingenunchia o societate ; injustitia , justitia facuta dupa bunul plac al unui/altuia si proasta guvernare pot face chiar si pe scandinavi sa-si ia lumea'n cap - dupa indemnul basebocului .

uimitor cum unii deontologi din departamentele de suflat praf in ochi au primit drafturi ale rechizitoriului ; l-au primit pe 9.IX documentul avind data 10.IX

esti dragut sa faci o paralela SOV vs Ritzi ?!
    Last edited by pacala68; 12-09-10 at 10:56.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by pacala68 View Post
    ...vezi tu , un manglitor sau altul nu pot ingenunchia o societate ; injustitia , justitia facuta dupa bunul plac al unui/altuia si proasta guvernare pot face chiar si pe scandinavi sa-si ia lumea'n cap - dupa indemnul basebocului .

uimitor cum unii deontologi din departamentele de suflat praf in ochi au primit drafturi ale rechizitoriului ; l-au primit pe 9.IX documentul avind data 10.IX

mai am ceva speranta vazand ca mai sunt si romani cu neuroni care mai si functioneaza. multumesc pt ca existati!
    exact: nu e vb de resentimente ci doar de logica bunului simt si a normalitatii!

pt bizoni: DA, vreau sa-l vad pe eolian infundand puscaria! chiar imi doresc asta! dar cu respectarea legii si condamnat DEFINITIV SI IREVOCABIL! arestat 6 luni si apoi liber din cauza de lipsa de probe... nu ma multumeste!
    in plus, ma gandesc eu asa cu mintea mea proasta: daca au inceput sa aresteze pe langa coduri... o fi bine? o fi rau? o fi justitie? daca maine iti face unu o plangere penala aiurea si astia considera ca esti pericol social... ca asa vor ei... o fi bine? o fi justitie?
    Last edited by JBTC; 12-09-10 at 12:12.

Mentioned
    21 Post(s)

Dragilor ... dupa logica asta ... 11 septembrie trebuie sa se repete anual !
    la propriu si la figurat ! pai voi nu faceti altceva decat aparati drepturile
    teroristului ! nu realizati ca democratia are limitele ei ? limite pe care cel
    rau le manipuleaza la adapostul drepturilor democratice !
    Sa luam cazul lui Vantu ... a reusit ca in timp de 4 ani sa fie adus doar de
    doua ori la audiere ...pana cand ? pana la prescrierea faptei ! Cazul Nastase
    7 case este identic ...a manipulat legea astfel incat nici macar nu a ajuns in
    fata ei ! Alt caz notoriu ... Patriciu care n-a putut fi judecat nu pentru ca
    avea dreptate ...ci pentru ca avocatii au jonglat cu viciile de procedura !
    Dan Voiculescu ...dupa lege dovedit turnator si securist ... dar democratia i-a
    dat si dreptul cel mai important ...dreptul de a ne rade in nas !
    Deci sa reluam ... dreptul raufacatorului , puterea lui juridica bazata pe bani
    multi si avocati de clasa ... ne-a incalecat pe toti ...ne-a pus grumazul la
    pamint ...dar deh ...trebuie respectati ...vezi doamne pentru simplul motiv
    ca sint adversarii politici ai lui Basescu !
    Gogoritza asta cu frica de "dictatura" nu are nimic in clin si in maneca cu noi
    oamenii de rand ! nici unul din noi nu avem un conflict real cu legea ... iar cei
    care fac din sportul pacalirii legii un principiu de viata ... manipuleaza fraierii
    care le iau partea in numele democratiei !

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by JBTC View Post
    .... daca maine iti face unu o plangere penala aiurea si astia considera ca esti pericol social... ca asa vor ei... o fi bine? o fi justitie?
    pai daca ai bani si nu ai decartat sigur ca esti pericol social si o sa stai in arest preventiv pina ..... maninca si gura lor ceva

*discutie sef ANI cu un ziarist despre un fruntas pdlist :
    - ba da ala ?
    - ala e porc frate , maninca singur
    eh - simpla vorba de claca intre un fost procuror si un ziarist fara amanta autodenumit pielea putzii

*2003-2004 ; un anume consilier prezidential pe teme de securitate nationala , ( bun shogor cu basescu dar numai dupa 2005 )
    - exista un patron care a convertit datorii ale statului la stat in actiuni rascumparabile la termen , toate dune si frumoase dar rafinaria din Onesti ( pastorita de cei care mincau cu respectivul personaj ) ajunge in faliment ; ideea : il fortam pe primul sa se asocieze cu Onestiul
    - evident pe linga ban pe baseboc il intereseaza si echilibru politic asa ca .... sa-ti fie rusine Dinule

*eeee , amu vine vremea ca cineva sa cumpere Onestiu' da unu gras nu_si_nu ; ia si tu preventiv sa vedem , semnezi au ba

1) frate , in 2008 cu aceiasi borfasi liberi cu cit munceam intr-o luna cumparam cu 33% mai multe decit pot acum cu borfasii arestati
    deci daca trebuie sa mor de foame ca basebocul sa faca circ justitiar nu sint de acord
    2) frate , daca legile sint prost facute atunci schimb legile ( un lucru imposibil pentru baseboc atita timp cit toata filozofia reformei este limitata dute tu sa vina al meu )
    3) frate , se identifica dusmanul cel rau vinovat de foametea din tara , se incendiaza parlamentul si .... restul citim in istoria germaniei
    4) frate , inlocuieste pe cei nominalizati cu Rtzi , Udrea , Videanu , Berceanu si ultimul cu voia dumneata Basescu ; vezi ce iese

( a dracului fatalitate , cei numiti toti au fost/sint in functii publice ; percepeti diferenta ? )

Tender , bun prieten cu un fost prim director SIE isi face grup energetic si inghite Nuclearmontaj ( antreprenorul la UN1;UN2 Cernavoda ) ; vine vremea sa decarteze noului prietan al lui SIE si .... preventivul frate )

Eh memoria ...
    prin '89/'99 arestabilul de serviciu era Temesan , fostul director Bancorex .... va mai amintiti
    Last edited by pacala68; 12-09-10 at 13:14.

Mentioned
    0 Post(s)

oamenii de rand ! nici unul din noi nu avem un conflict real cu legea ... iar cei
    care fac din sportul pacalirii legii un principiu de viata ... manipuleaza fraierii
    ai inteles gresit!
    nu luam apararea raufacatorilor!
    incercam doar sa evidentiem cat de slabe si influentate sunt institutiile statului (ca sa nu spunem corupte/aservite puterii - indiferent care ar fi puterea)...
    evident ca trebuie pedepsiti! noi doar intrebam de ce nu se intampla si cautam sa gasim explicatii... pai nu se intampla pt ca nu prea se reuseste sa se probeze faptele in instanta... asta e tot ce evidentiem: ca totu-i o mare facatura!
    dreptatea/justitia se realizeaza prin CONDAMNARI! nu prin ARESTARI! arestarea e doar o masura in cadrul procesului penal... ea nu reprezinta o pedeapsa! asta e ceea ce voi nu intelegeti sau va faceti ca nu intelegeti.
    nu logica noastra e stramba ci activitatea institutiilor puse sa faca dreptatae si justitie!

in afara de Vlas, Popa si primarul liberal de la Oradea imi mai poti da un exemplu de condamnari definitive si irevocabile? ca arestari am avut destule dar... degeaba!

spui ca avocatii sunt naspa... pai e jobul lor sa-si apere clientii... nu avocatii sunt naspa ci procurorii sunt incompetenti! din lipsa de probe se apeleaza la arestari sa se dea senzatia de justitie... patriciu n-a facut altceva decat sa se apere (pe legile in vigoare - legi pe care acum base and co le poate schimba dupa bunul plac... de ce n-o face? pai intreaba-l!)... procurorii au fost atat de slabi incat n-au putut sa-i demonstreze vinovatia... da, toti stim ca patriciu, sov, iliescu, nastase, mitrea, berceanu, videanu, basescu etc sunt vinovati de mari furaciuni!!! de ce nu sunt demonstrate? poate pt ca procurorii sunt extrem de slabi sau corupti?... nu stiu... intreb si eu!

principiul prezumtiei de nevinovatie are o logica f precisa: decat un condamnat pe nedrept mai bine liberi 10 vinovati! pt ca este dramatic sa trimiti un nevinovat in puscarie si oamenii nevinovati trebuie aparati! luati de cititi un pic de drept roman si un pic de dogme grecesti si mai vorbim dupa...

diferenta intre noi e ca: tu vrei justitie CU ORIXCE PRET! noi vrem justitie IN BAZA LEGII! pt ca daca legea nu mai e respectata nu mai putem vb de un stat de drept, de democratie! vrei justitie cu orice pret? nimic mai simplu go to CHINA, RUSSIA! eu vreau modelul american sau francez sau german...
    Last edited by JBTC; 12-09-10 at 13:16.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by pacala68 View Post
    priveste cu barbatie adevarul , (re)sentimentele nu trebuie sa conteze iar permiterea unui abuz astazi pe considerentul ca nu-mi place mutra unui insemna ca imi tirasc viitorul in Kk ( miine altuia nu o sa-i placa de mine si ..... am dat de draqu cu asemenea societate civila / mod de a rationa )

in plus , mie imi este permis sa am opinii ; unui functionar al statului in timpul executarii mandatului nu - acesta este unul din motivele pentru care basescu ar trebui sa se duca in ale lui .

zile grele ne asteapta din cauza priceperii noiilor corifei ai reformei .... dar de la un profesoras doctorand in neconstitutionalitate orizontul de asteptare ramine tot la pascutul bobocilor pe tapseanul rachitatean .

vezi tu , un manglitor sau altul nu pot ingenunchia o societate ; injustitia , justitia facuta dupa bunul plac al unui/altuia si proasta guvernare pot face chiar si pe scandinavi sa-si ia lumea'n cap - dupa indemnul basebocului .

paralelea intre sov si ritzi???...muahhhhhhhhhhhhhhhh......o fi si ritzi vreun mogul si lumea nu stie......de ce compari mere cu pere??

tu poti avea o parere???.da..poate.....dar nu toti pot avea.......sau ma rog...pot avea atita vreme cit pupa in kur pe patriciu si patricieni....era bine daca se acceptau pareri si contra......

eu nu inteleg un lucru,daca vintu a comis o infractiune,oricare ar fi ea, NU??trebuie pedepsit conform legii???
    ..se pare ca nu.....pentru ca e anti basescu..si poate sa faca orice....e permis

huooooo basescu

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    ...
    eu nu inteleg un lucru,daca vintu a comis o infractiune,oricare ar fi ea, NU??trebuie pedepsit conform legii???
    ...
    ba da! trebuie pedepsit! doar ca pedeapsa se realizeaza prin CONDAMNARE! arestarea e doar o masura preventiva (pt a preveni ceva) exceptionala (adica este exceptie de la regula) in cadrul procesului penal... e chiar atat de greu de inteles? daca iti faci iluzia ca s-a facut dreptate... mai vb dupa 6 luni (cand nu va mai putea fi arestat - masura arestarii se poate prelungi pana la un termen de 6 luni maxim)... daca au probe beton de ce nu-l trimit in judecata pe fond?
    ia un pic codurile si documenteaza-ta!
    asta-i prosteala nu justitie!

Mentioned
    0 Post(s)

cum spuneam,romania este o tara cu justitia corupta.....de aici pleaca totul...cine are bani o cumpara.....
    si cine are bani in romania??????

huooooo basescu( a nins in bucegi ....si tot din vina ta bah marinarule)
    muaaaahhh

Mentioned
    0 Post(s)

cum spuneam,romania este o tara cu justitia corupta.....de aici pleaca totul...cine are bani o cumpara.....
    si cine are bani in romania??????
    bravos! in sfarsit ai gasit raspunsul!

p.s.
    ca mi-am adus aminte: pai daca sov transfera bani prin off-shore-urile lui liviu luca catre popa... de ce nu l-au arestat si pe luca? oare pentru ca, pe langa NAC INDUSTRII (trafic cu produse petroliere by NARCIS BARBOSU - interlop de renume in PH), luca a fost principalul sponsor al PDL in PH?
    Last edited by JBTC; 12-09-10 at 13:35.

Mentioned
    0 Post(s)

paralelea intre sov si ritzi???...muahhhhhhhhhhhhhhhh......o fi si ritzi vreun mogul si lumea nu stie......de ce compari mere cu pere??

tu poti avea o parere???.da..poate.....dar nu toti pot avea.......sau ma rog...pot avea atita vreme cit pupa in kur pe patriciu si patricieni....era bine daca se acceptau pareri si contra......
    simplu cetatean = SOV = Patriciu = DDD = orice borfas manglitor
    ministru = Ritzi = Udrea = Berceanu = Videanu = si alti pdlisti , inclusiv Basescu cu flota

pai eu nu-mi pun problema de ce tu vrei sa fie SOV in preventiv , problema mea este de ce nu vrei sa fie coleg de celula cu Ritzi condamnati daca judecatorii vor fi convinsi ca au ciordit .

o ultima observatie , basescu prezideaza sedintele CSM si numeste sau nu : ministrii , judecatori , procurori
    pina acum acest tiriie briu a frecat menta prestind oral pe la televiziunile care l-au dat pe sticla

Mentioned
    0 Post(s)

te lupti cu morile de vant... creierul spalat nu-si mai revine. hai sa ne vedem de ale noastre... n-ai cum sa explici jurisprudenta si cum functioneaza un stat de drept unuia care n-a pus in viata lui mana pe-o carte de drept... culmea e ca-si mai dau si cu parerea... asa e romanul: se pricepe la toate dar nu face nimic cum trebuie...

e ca si cum ai explica unui habotnic despre contradictiile biblice: te va acuza ca esti ateu pt ca el e credincios... chiar daca n-a citit in viata lui biblia... astia se numesc fanatici si-si vor proslavi liderii indiferent cate argumente le vei aduce ca-s in eroare... samanta extremismului in astfel de creiere rodeste...
    Last edited by zmeura; 12-09-10 at 16:46. Reason: Regula 12.

Mentioned
    0 Post(s)

bah eu n-am zis ca nu vreau sa intre ritzi la bulau....dimpotriva,daca era dupa mine era demult la rahova....

daca patriciu si sov sunt SIMPLI cetateni chiar nu avem ce discuta...(apropo iesi la gratar cu ei???asa ca intre simpli cetateni ce sunteti)

eu nu vreau ca sov sa fie in preveniv pt ca sufera saracutul...nu are spa,si uite un copy paste de la bardul de la birca:

Inchin aceasta oda unui prieten bun
    Care-i inchis acuma, oh, viata, esti nedreapta!
    Dormi linistit, Sorine, as vrea sa-ti spun acum
    Dar imediat ma-ngrijoreaz-o fapta.

Acolo-i doar veceu turcesc, se stie,
    Iar Vantu e olog, saracul, nu poate sta pe vine
    Va-nchipuiti ce mare tragedie,
    Caci, practic, el se caka drept pe sine.

As vrea acum sa-l ajut chiar cu fapta
    Sa-l ling la propriu-n cvr, preponderent,
    Caci si el mi-a salvat, candva, consoarta
    Cand trei olteni murira prostii-n accident.

Veti spune iar ca sunt un porc de casa
    Ca Vantu a furat sute de milioane, o mie
    Eu va raspund: da, sunt porc, dar de rasa
    Dar Vantu n-a furat el, Popa stie.

Banii furati de Popa sunt acuma
    La Nuş in cont, dar Vantu nu-i de vina
    El, ca si mine-n vers traieste numa
    Si a crezut c-a fost platit cu-a providentei mană.

Nu-l arestati, prieteni, e schiop de un picor
    Nu poate nici sa fuga, ce rau mai poate face?
    Si nici macar nu urla, doar sasaie usor
    Nu e pericol public, vrea doar ca sa se kace.

(asta ca apropo de cei care toarna cacat in ventilator la irealitatea)

din aliniatul cu ministrii pdl nu pot sa nu vad impartialitatea ta.....sunt singurii ministri de dupa 89 care merita sa intre la bulau

huooo basescu(nemernicu draq....ai vindut romtelecomul si zacamintele tarii la niste simpli cetateni)

Mentioned
    21 Post(s)

Corect ! Justitia este corupta ...bolnava de la radacini ! ceva trebuie
    schimbat ... oricum daca justitia ingroapa cauzele mafiotilor ... macar
    procurorii sa-i tina nitzel la bulau ...ca altii pentru bani si influenta vor avea
    grija sa-i scoata ! Eu zic ca in tara asta exista unii , evident foarte bogati,
    care ar vrea ca tranzitia sa fie ... vesnica ! ei sint profitorii tranzitiei ! pe
    ei ii pericliteaza Basescu ... iata de ce ura lor se revarsa pe toate canalele
    media ... de ce credeti ca ei nu si-au dorit o lege a presei ! simplu ... pentru
    a putea manipula publicul fara nici cel mai mic risc ... ceea ce se si intampla !
    Minciuna odioasa , minciuna prin omisiune, citarea "selectiva" ... iata un
    arsenal care le este familiar ...
    Nu sint un fan al partidelor ! ele sint un rau necesar ... azi PDL pornit de la
    stanga ... a virat intens la dreapta ! PNL pornit de la dreapta a ajuns la
    centru-stanga ... o remorca a PSD care se trage din comunisti ...dar nu s-a
    tras de tot ! Presedintele nu poate face nimic fara un partid ca instrument !
    Basescu a ales PDL ca scula ... si incearca sa scurteze tranzitia atita cat
    Constitutia i-o permite ...cat interesele gastii din PDL o permit ... pentru asta
    merita macar respectul nostru ... ca de ura mogulilor ...slava Domnului are parte destul !

Page 3 of 21 FirstFirst 123456713 ... LastLast