Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 21 of 21 FirstFirst ... 111718192021
Results 301 to 312 of 312

Thread: EOLIANU' la bula(ngi)u!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

deci nimic tare....credeam ca ai ceva bombe

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Scuze,nu eu am postat.Probabil e un trucaj de-al lui Patriciu.Sa-i fie rusine!
    Maaa,se vede pixelul albastru!!Hahaha.
    si mai vorbeai de turnat kkt in ventilator ...tocmai tu...
    auzi,de ce nu mergi sa cinti la alta masa?nu ti-ai dat seama ca vrajelile gen: base e raul,petrache e baiat destept(apropo tu cum esti?)ca a facut bani din nimic,trebuie sa cada pdl,ce bine va fi cind vine petrache si ai lui la putere s.a.m.d.,prind doar la fanii postului realitatea.NU si la mine.asa ca nu mai pierde timpul de pomana ca n-ai succes.
    apropo,eu nu ti-am facut nimic,niciodata doar afirm ca petrache a e cel mai mare hot din romania(stii alta persoana fizica care sa fi dat un tun de 2 miliarde ??)

asa ca zau,cinta la alta masa.

.
    Last edited by delta2k2; 02-10-10 at 22:09. Reason: Regula 12 : Quote inutil

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

"Nene", clar ai ceva probleme ) .

Incearca sa fii mai deschis la teoriile altora.

Eu de ex, remarc urmatorul fapt: colatitia ANTIMARINEL nu e formata din maici neprihanite (asa ca Leana Udrea) dar, nici marinelu nu e dus la biserica.

E clar ca cei din guvern acum fac reduceri de bani stringent necesare (exista mult abuz pe partea ajutoarelor sociale si alte asemenea simbrii), dar in 2009 ce au facut? Nu stiau ca nu le ajung banii cand au imprumutat 20 miliarde de euro?

Au mintit "boboru" cu televizorul sa castige marinelu alegerile.

Normal era sa spuna frac : FRATILOR NU "E" BANI !
    Au preferat sa minta si ei, ca sa apuce la ciolan.
    Asta e marea problema, discreditata clasei politice, discreditare la care a pus umarul la greu si marinelu.
    Vin vremuri si mai tulburi.
    Fii fericit ca "o freci" pe alte meleaguri, cei mai muti dintre noi o frecam la rece in romanica.
    Last edited by zildan; 02-10-10 at 19:42.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    .....stii alta persoana fizica care sa fi dat un tun de 2 miliarde ??....
    asa de mic nu , vreo 18x10^9 a dat in 2009 javra ordinara

batrinetea , bat-o vina ( chiar ca se necesita o reducere si impozitare la penzie )
    strategia : creezi un pericol virtual si cind isteria ajunge la puctul de explozie vii cu solutia salvatoare
    tactica :
    - exciti gloata cu factura la caldura ; si lasi factura cum era normala , uite asa incepe iarna
    cin trece perioada si ai nevoie de alta ocupatie mentala pentru morometi
    - salariul poate creste cu 14% dar numai ca sa ai un decembrie linistit , uite asa incepe primavara , iese iarba si da frunza deci rumegatoarele au potol
    Last edited by pacala68; 02-10-10 at 19:32.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa se adune repede la OTV si sa analizeze viteza cu care s-a scris acel post.Sa vina Funeriu repede frateee!!!
    Nu e adevarat,eu nu am scris nimic acolo.E trucaj cu pixel albastru,mama lor inca de moguli,rusi, comunisti, mineriade.Sarea ei inca de Posta.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    "Nene", clar ai ceva probleme ) .

Incearca sa fii mai deschis la teoriile altora.

Eu de ex, remarc urmatorul fapt: colatitia ANTIMARINEL nu e formata din maici neprihanite (asa ca Leana Udrea) dar, nici marinelu nu e dus la biserica.

E clar ca cei din guvern acum fac reduceri de bani stringent necesare (exista mult abuz pe partea ajutoarelor sociale si alte asemenea simbrii), dar in 2009 ce au facut? Nu stiau ca nu le ajung banii cand au imprumutat 20 miliarde de euro?

Au mintit "boboru" cu televizorul sa castige marinelu alegerile.

Normal era sa spuna frac : FRATILOR NU "E" BANI !
    Au preferat sa minta si ei, ca sa apuce la ciolan.
    Asta e marea problema, discreditata clasei politice, discreditare la care a pus umarul la greu si marinelu.
    Vin vremuri si mai tulburi.
    Fii fericit ca "o freci" pe alte meleaguri, cei mai muti dintre noi o frecam la rece in romanica.
    bah nene,stai linistit ca n-am nici o problema...si tu faci afirmatii fara sa ma cunosti..
    sunt deschis la alte teorii,dar nu la baliverne..
    vad ca toti gemeti de inteligenta,stiti cum o frec io pe meleaguri straine,fratilor sunteti liberi sa o frecati si voi..oriunde vreti..

de remarcile tale geme pnl si pdsr....de ce nu faci tu vo remarca bengoasa si explici cum va fi cind vine iar pdsr la ciolan...cum a fost stie toata lumea.....

vin vremuri tulburi??miine merg la mama omida sa o consult si io.

---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

Quote Originally Posted by pacala68 View Post
    asa de mic nu , vreo 18x10^9 a dat in 2009 javra ordinara

batrinetea , bat-o vina ( chiar ca se necesita o reducere si impozitare la penzie )
    strategia : creezi un pericol virtual si cind isteria ajunge la puctul de explozie vii cu solutia salvatoare
    tactica :
    - exciti gloata cu factura la caldura ; si lasi factura cum era normala , uite asa incepe iarna
    cin trece perioada si ai nevoie de alta ocupatie mentala pentru morometi
    - salariul poate creste cu 14% dar numai ca sa ai un decembrie linistit , uite asa incepe primavara , iese iarba si da frunza deci rumegatoarele au potol
    nu ma aburi si tu ca de la tine am pretentii....am spus o persoana fizica ..ca asa daca adunam cit a furat pdsr-ul in 10 ani tot nu pierd in fata pdl-ului

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Lasa astea,vezi de pixelul albastru mai bine.Aduna lumea la OTV ca eu deja am si plans un pic,mama lui inca de Patriciu.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Uite ca si Kapetanos zice ca e pixelul albastru,asta ca sa nu mai ziceti ca numai eu si Base vedem trucaje.Ma duc sa mai plang un pic.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Din motivarea instanţei:
    ● Orice menţinere in arest preventiv a unui acuzat, chiar şi pentru o scurtă durată, trebuie justificată in mod convingător de către autorităţi.

● Arestarea nu poate fi justificată nici de raţiuni ce ţin de rezonanţa socială negativă a faptelor şi reacţia opiniei publice.

● Rezonanţa socială a cazului FNI constituie un element ce conturează o anumită gravitate a faptei, ţnsă, notorietatea şi consecinţele fenomenului FNI nu pot fundamenta, prin ele insele, privarea de libertate a inculpaţilor Vantu şi Ţurcan.

● Reacţia opiniei publice nu este un temei absolut pentru lipsirea de libertate a unei persoane, fiind acceptată in circumstanţe excepţionale şi in măsura in care se intemeiază pe fapte de natură să demonstreze că punerea in libertate a unei persoane ar tulbura intr-adevăr ordinea publică.

● Nu există motive rezonabile şi suficiente pentru a considera că, lăsaţi in libertate, inculpaţii vor comite alte fapte prevăzute de legea penală.

● Arestarea inculpaţilor ar fi putut răspunde unor asemenea cerinţe dacă se solicita imediat după comiterea şi descoperirea faptelor şi nu după o lungă perioadă de timp. Pentru a fi satisfăcătoare, riposta autorităţilor trebuie să fie adecvată şi oportună şi nu amanată sau intarziată.

● Comisia rogatorie efectuată in Cipru este lipsită de relevanţă din perspectiva conturării pericolului pe care inculpaţii l-ar prezenta, la acest moment, pentru ordinea publică.
    Se mai spune ca la dosar nu erau probe ca Vantu i-ar fi trimis bani lui Popa.
    http://www.jurnalul.ro/stire-observa...pa-556478.html
    Caz aproape inchis,topic inutil.De fapt era inchis din start,arestarea era doar asa pentru spectacol,dovezi bineinteles ca nu sunt.Dupa cum am spus:nu vrea nimeni sa il bage la parnaie deadevaratelea.
    :

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Daca vroia il baga demult,atunci cand trebuia.Acum e tardiv.

Mentioned
    0 Post(s)

vintu e nevinovat...io cred ca base i-a trimis bani lu ala in malayesia...numa ca vrea sa o arunce asupra marelui om afaceri, vintu.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mei , soarele a comis infractiunea de favorizare a infractorului pentru ca l-a bronzat pe popa

( instanta a spus ca parerea voastra nu conteaza )

Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai ca-i buna. Iar ne aflam in treaba numai de dragul de a ne contrazice. Oare cand vom putea sa evaluam corect ce se intampla in mediul politic romanesc si nu numai in mediul politic.
    Ne contrazicem tot timpul , de parca am avea interese de o parte sau alta. De asta nu dau 2 bani pe noi cei din varf, ca au si unii si altii sustinatori tot timpul. Daca ei zic ca-i neagra , atunci se gasesc destui sa ii aprobe, chiar daca e alba.
    Cine nu e implicat politic e cel mai in masura sa critice si pe unii si pe altiii.
    Eu cred ca ar trebui sa dam cu ei de pamantg de cate ori gresesc. Valabil pentru toti , indiferent de la ce partide sunt.
    In germania au manifestat 100000 de opameni doar ca taiau 3 castani, ca sa fac ceva folositor pentru comunitate pana la urma. La noi nu se strang atatia nici daca le taie 75 % din salarii. Aici e problema, ca avem alte aspiratii,(sau mai bine zis nu mai avem deloc), ne-am obisnuit deja cu prea multe nenorociri si tampenii si se pare ca nu mai distingem binele de rau.
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

Page 21 of 21 FirstFirst ... 111718192021