pai nu cred eu ca ai sa reusesti sa deschizi canalele hbo care sant transmise prin satelit cu un decodor care se folesea cu ani in urma.Omul a evoluat foarte mult.Iar in Malta nu cred ca au postul te HBO Malta.![]()
![]()
Dislikes: 0
pai nu cred eu ca ai sa reusesti sa deschizi canalele hbo care sant transmise prin satelit cu un decodor care se folesea cu ani in urma.Omul a evoluat foarte mult.Iar in Malta nu cred ca au postul te HBO Malta.![]()
![]()
pe cablu coacxial mai merge dar daca esti pe asa zisa fibra optica nici gand
asa e Malta nu are HBO.dar este dar procedura de bruiaj este lafel ca cea practicata in RO.hehe.. nu esti la curent firmele de cablu inca mai distribuie decodoare hbo abonatilor (poate sunt putin modificate) Malta a fost mult timp sub dictatura cum erea la noi candva nu ciocolata,nu video,nu tv color...noi suntem mult mai avansati in materie de tv si cablu astia au vreo 6 canale tv de cacao,stirile dureaza 5 min cu tot cu reclamesunt o serie de canale din uk care le transmit aici pe cablu ptr asta vreau sa probez...si e coaxial...bafta all
daca e coaxial dai bataie,imi pare rau ca nu le mai am ca le-am pastrat dar ma tot impiedicam de ele asa ca le-am aruncat poate mai are cineva.daca vrei iti fac un desen ca sa vezi cum era dar valorile nu le mai stiu
Un decodor functioneaza DOAR pe in singur canal daca ai mai multe canale trebuie sa confectionezi mai multe si sa le tot schimbi intre ele.
Nu se poate rejecta cu randament bun decat o singura frecventa.
Spune -mi si mie, ce frecvente (freq.centrala si latimea canal) eventual norma de transmisie.