Results 1 to 15 of 33

Thread: Regula 12!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Rog userii noi si incepatori sa incerce sa respecte aceasta regula.

12. Nu se admite "quote" pentru posturi cosecutive!

http://sateliti.info/showthread.php?t=3

Asta inseamna ca nu se face quote la postul anterior,acest lucru fiind inutil.Normal daca raspunzi unui post chiar dupa acesta nu are rost sa il copiez in postul tau.
    Quote la alte posturi din topicul respectiv sunt acceptate,la fel si quote partial.

Vad ca userii cu vechime s-au obisnuit cu aceasta regula si le multumesc pentru intelegere.
    Facem update ca avem useri noi care nu stiu sau inca nu au inteles de ce le apar unele posturi editate.Deci nu are rost sa "copiati" postul de dinainte pentru ca e ca atunci cand vorbesti cu mai multe persoane: e logic intr-o discutie ca te referi mai ales persoanei care a vorbit inaintea ta (deci nu are rost sa repeti ce a spus el mai devreme),dar daca vrei sa te referi la ce a spus altcineva mai devreme (adica un user cu 2-3-50 de posturi inainte) sa il citezi si in aceasta situatia e chiar necesar sa faci quote si sa il citezi (intr-o discutie ar fi "Vasile a spus mai devreme .... ").Sper ca se intelege ce am vrut sa explic.

PS: Daca va referiti la ce a postat ultimul din acel topic pur si simplu folositi butonul "New Post" (sau "New Reply" in alte skinuri) si NU butonul "Quote".Fie-va mila de butonul "Quote" ca poate se strica.De fapt am impresia ca romanii nici nu stiu ca exista butonul "New Reply" pe forumuri.

Last edited by Einstein; 31-03-10 at 21:03. Reason: picture!
    :