Results 1 to 15 of 33

Thread: Regula 12!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Regula 12!

Rog userii noi si incepatori sa incerce sa respecte aceasta regula.

12. Nu se admite [quote] pentru posturi cosecutive!

http://sateliti.info/showthread.php?t=3

Asta inseamna ca nu se face quote la postul anterior,acest lucru fiind inutil.Normal daca raspunzi unui post chiar dupa acesta nu are rost sa il copiez in postul tau.
    Quote la alte posturi din topicul respectiv sunt acceptate,la fel si quote partial.

Vad ca userii cu vechime s-au obisnuit cu aceasta regula si le multumesc pentru intelegere.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Regula 12!

eu mai degraba i-as ruga sa treaca pe la regulament,daca vor si se poate

iti dai seama ca aproape 4 000 de useri nici nu au trecut pe acolo,la noi ramani nu tine treaba asta cu regulamentu

se vede si in viata de zi cu zi
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sigur 95% din useri nu au citit regulamentul , personal sunt inscris pe multe forumuri dar nu am citit regulamentul la inscriere nicaieri totusi cand esti avertizat si tot continui sa incalci regula atunci cred ca este si lipsa de bun simt , se poate sa gresesti dar nu mereu .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

nu neaparat, sunt forumuri care nu dau acces pana nu este citit regulamentul
    alta problema este ca aici trebuie sa cobori jos sa poti da reply daca ar ezista un buton REPLY probabil nu sar da asa usor quote
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

citirea inseamna doar scrol pe document .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

exista post reply in partea stanga
    imagineaza-ti ca eu inainte de qoute am edit, cum ar fi daca involuntar as da si eu de fiecare data nici macar nu incalc regula 12

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

dar tot la ultimul post, in cazul meu cand ultimul post este primul din aceeasata cauza nu vad reply
    ..::EGAMI TEAM::..

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Rog userii noi si incepatori sa incerce sa respecte aceasta regula.

12. Nu se admite "quote" pentru posturi cosecutive!

http://sateliti.info/showthread.php?t=3

Asta inseamna ca nu se face quote la postul anterior,acest lucru fiind inutil.Normal daca raspunzi unui post chiar dupa acesta nu are rost sa il copiez in postul tau.
    Quote la alte posturi din topicul respectiv sunt acceptate,la fel si quote partial.

Vad ca userii cu vechime s-au obisnuit cu aceasta regula si le multumesc pentru intelegere.
    Facem update ca avem useri noi care nu stiu sau inca nu au inteles de ce le apar unele posturi editate.Deci nu are rost sa "copiati" postul de dinainte pentru ca e ca atunci cand vorbesti cu mai multe persoane: e logic intr-o discutie ca te referi mai ales persoanei care a vorbit inaintea ta (deci nu are rost sa repeti ce a spus el mai devreme),dar daca vrei sa te referi la ce a spus altcineva mai devreme (adica un user cu 2-3-50 de posturi inainte) sa il citezi si in aceasta situatia e chiar necesar sa faci quote si sa il citezi (intr-o discutie ar fi "Vasile a spus mai devreme .... ").Sper ca se intelege ce am vrut sa explic.

PS: Daca va referiti la ce a postat ultimul din acel topic pur si simplu folositi butonul "New Post" (sau "New Reply" in alte skinuri) si NU butonul "Quote".Fie-va mila de butonul "Quote" ca poate se strica.De fapt am impresia ca romanii nici nu stiu ca exista butonul "New Reply" pe forumuri.

Last edited by Einstein; 31-03-10 at 21:03. Reason: picture!
    :

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

zmeuro iti trage din salar daca se foloseste quote sau de ce faci atata zarva in jurul lui ? ...Inteleg sa stergi postu cuiva si sa atentionezi ca face parte din regulament ...dar sa deschizi un topic unde se dezbate subiectul quote mi se pare umpic peste masura ...Ai argumentat ca este inutil sa faci quote la post consecutiv sant de acord cu tine ...dar eu iti mai gasesc si alte 100 de chesti inutile pe ici pe colo , te apuci sa deschizi pentru fiecare in parte un topic ? ...la fel de inutil la randu lui ?

iti dau niste exemple :

1) sa folosesti smile-uri e inuti poti foarte bine sa te exprimi si fara .

2)Sa pui un titlu la un post intr-un topic care deja are titlu e inutil deoarece se stie deja despre ce e vorba daca scri in topicul respectiv doar despre titlu vorbesti nu despre cai verzi pe pereti .

3) laleauaneagra ii multumeste lui stargate -inutil exista un buton thanks pt multumiri nu trebuia sa i multumeasca si in plus e inutil sa vorbeasca in numele tuturor spunand "multumim @stargate..." deoarece toti au dreptu sa foloseasca butonu thanks daca vor .

samd ....

mai zici ceva acum de sarmanu quote asa de inutil saracu ?

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Rationamentul regulii 12 este de ordin estetic, s-a si argumentat acest fapt. Nu sunt sigur, dar nu cred cineva a fost sanctionat pentru nerespectarea acestei reguli, daca s-au editat respectivele posturi nu trebuiesc interpretate ca gesturi de ostilitate din partea moderatorilor.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Miloletule eu nu am sters posturi legat de regula asta.Doar le editez.Ieri am editat 4 din care 3 erau ale unor nou veniti.
    Ce e inutil pentru tine nu ma intereseaza,vezi regulile si atat.Nu iti convine usa e deschisa si in sensul celalalt.De obicei am bun simt si ajut pe cine pot,dar pe cei care intra pe aici doar sa ne ia peste picior sau doar ca sa "isi ceara drepturile",sa schimbe reguli,etc nu prea am timp de pierdut.Ai exact aceleasi drepturi ca toti ceilalti useri si trebuie sa respecti exact aceleasi reguli.Nu iti convin nu intra,asa nu vei fi nici deranjat ca un moderator a multumit unui user.Drum bun.
    Last edited by zmeura; 01-04-10 at 10:00.
    :

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Mi se pare si corect sa le editezi (nu am stiut care e urmarea privind nerespectarea reguli , credeam ca e stersul postului ). Esti moderator si nu degeaba te-a pus cineva moderator ci sa te ocupi de neregulile forumului oricare ar fi ele,pe de o parte te intelg ca nu mai ai chef sa tot editezi posturile cu quote si ca prin topicul asta incerci sa iti usurezi munca dar vezi ca nu toti citesc offtopicu mai sant oameni care sant interesati de salteliti si gata ce e la offtopic nu ii intereseaza,pe de alta parte nu cred ca esti singurul moderator care se ocupa de aceste nereguli . Daca te referi la mine cand zici ca am venit aici sa imi cer drepturile sau sa te iau peste picior tin sa spun ca nu e adevarat , poate ai obesrvat ca eu postez foarte rar , numai la subiectele strict legate despre SAT si in rest citesc pe forum nu fac scandal . Postul meu anterior e doar un punct de vedere nu trebuie luat in considerare de nimeni doar daca doreste acest lucru. Si ca sa iti raspund la tot ce ai scris in postul anterior ...Nu m-a deranjat ca un moderator a multumit unui user eu spuneam strict legat de butonu thanks . Acea e o regula care o gasesti pe multe forumuri "Dont say thnaks use the thanks button". Sincer regula asta mi se pare importanta deoarece daca postezi ceva de valoare si lumea te apreciaza pentru asta poti vedea si toti useri care au citi postul tau si ti-au multumit poate pt. ca ia ajutat. Nu cred ca ar fi mai putin inestetic decat un quote sa inceapa 20-30 de user isa zica toti unu dupa altu "multumesc zmeura..." .
    Pt. XVanish asa e useri noi ar trebui informati de ce li s-a editat topicul si daca nu ma insel cand editezi trebuie sa scri si motivul editarii sau ? In cazul in care acest lucru este posibil scri la motivul editarii "va rugam recititi regula 12 si incercati sa o respectati". Nu vreau sa crezi ca iti dau indicatii sau ceva de genu asta vreau doar sa arat ca mai exista si alta cale sa faci omu sa inteleaga.

Acestea fiind spuse daca am deranjat pe cineva imi cer scuze ...voi intra in continuare si va voi citi in ciuda faptului ca zmeura m-a trimis la plimbare .

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Quote Originally Posted by milo View Post
    zmeuro iti trage din salar daca se foloseste quote sau de ce faci atata zarva in jurul lui ? ...Inteleg sa stergi postu cuiva si sa atentionezi ca face parte din regulament ...dar sa deschizi un topic unde se dezbate subiectul quote mi se pare umpic peste masura ...
    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Facem update ca avem useri noi care nu stiu sau inca nu au inteles de ce le apar unele posturi editate.
    milo: inteleg punctele tale de vedere precum si unele argumente insa cred ca citatul acesta iti raspunde la toate neclaritatile tale privind aceasta problema.

Mic istoric: Anul trecut s-a ajuns la quote-uri consecutive atat de lungi incat navigai pe o pagina de sus pana jos doar ca sa citesti abia 3 cuvinte pe acea pagina, restul fiind citate. Ca urmare s-a impus aceata regula care, din cate se pare, necesita cate o "reamintire" a existentei acesteia din cand in cand.

Daca mai ai si alte nelamuriri referitoare la regulament astept un PM de la tine cu argumente concrete.

Numai bine!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!