@NME
Da se pare ca ultimul update e foarte nerausit, deci clar ca nu il puneti. Trebuie evitat. Asteptam urmatorul update in speranta ca revine la drumul cel bun.

Quote Originally Posted by ibiza View Post
In concluzie este un receptor de "2 lei" si ii sfatuiesc pe cei care vor sa-l cumpere sa caute altceva.

Optibox pare o firma de tepari sau cel putin incompetenti. Eu l-am bagat in cutie sa nu se mai puna praful pe el si astept sa apara DM 500 HD.
@Ibiza,
Ai facut niste afirmatii grele. Nu inteleg din ce cauza firma optibox nui buna, doar findca ultimul update nui bun nu inseamna ca optibox e firma de tepar. Dupa concluzia ta 90% din firme sunt tepari findca si alti au intamplinat greutati la softuri noi, chiar si renumitul dreambox.

@valisat,
omul la care te referi face teste la mai multe receptoare, a facut foarte multe pentru acest model, nu cred ca la lasat balta dar are si altele de facut, testeaza si alte produse noi. Eu cat vad e activ, dupa mine.

Ca sa nu deviem de la subiect. Se pare ca a aparut si koala, un receptor mai evoluat decat alligator. Nu vad de ce va mirati si la multi vad ca le para rau ca au luat alligator. Pai oameni buni, e normal sa apare tot timpul ceva mai bun si mai performans si e normal ca cele mai vechi mor in timp. Nu stiu de ce va mira acest lucru, suportul unul receptor lowcost este in medie de 2 ani.
Singuri care au suport indelungat sunt cele cu braduri,