@NME
Da se pare ca ultimul update e foarte nerausit, deci clar ca nu il puneti. Trebuie evitat. Asteptam urmatorul update in speranta ca revine la drumul cel bun.
@Ibiza,
Ai facut niste afirmatii grele. Nu inteleg din ce cauza firma optibox nui buna, doar findca ultimul update nui bun nu inseamna ca optibox e firma de tepar. Dupa concluzia ta 90% din firme sunt tepari findca si alti au intamplinat greutati la softuri noi, chiar si renumitul dreambox.
@valisat,
omul la care te referi face teste la mai multe receptoare, a facut foarte multe pentru acest model, nu cred ca la lasat balta dar are si altele de facut, testeaza si alte produse noi. Eu cat vad e activ, dupa mine.
Ca sa nu deviem de la subiect. Se pare ca a aparut si koala, un receptor mai evoluat decat alligator. Nu vad de ce va mirati si la multi vad ca le para rau ca au luat alligator. Pai oameni buni, e normal sa apare tot timpul ceva mai bun si mai performans si e normal ca cele mai vechi mor in timp. Nu stiu de ce va mira acest lucru, suportul unul receptor lowcost este in medie de 2 ani.
Singuri care au suport indelungat sunt cele cu braduri,

Reply With Quote