Concret,
Cum se poate afla daca ai un schimb de linii cu un payserver?
Am mai anuntat acest lucru si o fac iarasi!
DACA VREUN USER DE PE RSP VA CERE BANI CA SA VA OFERE SCHIMB VA PRIMI BAN PERMANENT!
"Schimbul" nu trebuie transformat in bussines!
Concret,
Cum se poate afla daca ai un schimb de linii cu un payserver?
Nu inteleg care e problema cu payserverele . In fond nu te obliga nimeni sa te legi la ele !
Last edited by kuki222; 28-01-10 at 21:59.
DM 800 (clona ) ; 1.9 Al ; si altele
Nu stiu daca comparatia cu torenti este tocmai potrivita, stiu ca cei ce uploadeaza filme, muzica, etc nu cer bani de la cei ce le descarca. Si ei au cheltuieli cu echipamentul, plata internetului si a energiei electrice, cred ca este vorba numai despre pasiune.
l.e. Raspunsul era pentru @kuki222, care ulterior si-a editat postul.
Last edited by val; 29-01-10 at 00:43.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
E simplu:nu faceti "bisnitz".
Eu fac schimb cu unul care are payserver si care da la inca 20-30,incepe sa-mi mearga mie greu (atat de pe local cat si din share din cauza traficului) si stau sa-l caut pe boul care face bani pe spinarea mea si a altora.Asta e problema.O fi avand el 2-3 carduri,dar cand vezi ca el da "Full Europa" cu carduri adunate de la fraieri nu mi se pare frumos deloc.
La noi exemplul concret va fi cand va crapa gigi.Sa vezi atunci scandal!
NDS si asa e greu de gasit sau merge rau,ma intreb oare de ce?
Eu am avut 80 de peers pe mbox,nu am mai facut schimb de 4-5 luni (doar unul alaltaieri ca ma cauta cu Sky Italia si nu aveam cum sa zic nu) si intre timp s-a anuntat si inchiderea proiectului.Am si acum 72 de peers si merge bine mersi,nu inteleg de ce e asa greu sa gasesti linii si sa butonezi TV-ul linistit cu un local in receptor.Si pe deasupra merge de rupe.
:
ca naiba este ăla un server ? de va certaţi atatmerge să joci "cantăr" pe el ?
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
devine o moda din ce vad,foarte util ptr unii,foarte comod ptr altii dar
DACA VREUN USER DE PE RSP VA CERE BANI CA SA VA OFERE SCHIMB VA PRIMI BAN PERMANENT!
ce a ce nu se va intampla niciodata(adica sa spuna careva)
O sa fac o verificare la clienti sa vad cei care stau nonstop calare pe linia mea ca stiu ca am cativa...Am pe unul care are 400 de carti in hop1...si nici nu deschide ok de la el.....
Am un prieten care a luat legatura cu un individ care are payserver, ab este 6 euro! Daca ma interesez mai mult o sa aflu si cum il cheama, zona de unde este, parca Ardeal , jud parca Bihor dar nu sunt sigur! O sa revin cu mai multe informati!
Poate altii nu fac diferenta intre payserver si bani pt server. Io daca gasesc mai multi prieteni carora le cer bani sa cumpar carduri si scule, inseamna ca am payserver?
E cam greu in ziua de astazi, eu spre exemplu sunt student si n-am de unde sa-mi permit sa dau peste 2500lei/an pe carduri, alea alea. Prieteni am, 100 de euro /an am putut fiecare sa punem.
Nesimtiti sunt cei care care cer abonamente/luna, care fac bani buni din treaba asta, care nu dau prea multe informatii decat: "merge tot pentru suma asta".
Si eu am inceput cu un card ieftin, cu Dolce, treaba a mers si n-a mers. A fost destul sa am un local, sa invat cate ceva despre sharing, ce sa cauta, ce poti vedea. Cu 15lei/luna nu prea vezi ceva care costa peste 100euro/luna.
Eu inca caut colaboratori. Daca platesti, si vezi.
Ps: eu am peste 400hop1 si sunt din ardeal. Diferenta e ca n-am cerut la nimeni bani /luna pentru linie.
Eu nu am cerut pareri pro si contra. S-a mai discutat acest aspect. Am deschis acest topic doar pentru a va atentiona sa verificati liniile pe care le aveti. Pana la urma ganditi-va ca aceasta "nebunie" a unora de a aduna cat mai multe linii (fara numar) va duce la contramasuri din partea dth-urilor (vezi sky it). Sper ca nu va veni ziua aia cand vom fi verificati si filtrati pe anumite porturi de catre ISP-uri datorita unor legi. Sau si mai rau.
Daca toti cei care folosesc "cs" ar plati abonament unui dth sunt convins ca nu ar mai exista asa mare interes pentru "masuri antipiraterie". Ganditi-va ca la un moment dat nesabuinta unora va duce la imposibilitatea de a urmari anumite programe (vezi sky it). Multi se intreaba de ce exista freezuri pe anumite programe. Oare de ce? Intreb si eu pe @siemens; cum faci sa verifici cele 200 si ceva de linii (am apreciat ca ai in jur de 200 de linii)? Cat timp iti ia? Cand ai verificat ultima data liniile? Sincer. Nu mi-o lua in nume de rau.
Si la final mai adaug un peer; rego2.dyndns.org - are 101 clienti si 16 linii C din care doar de la una primeste carduri. Are multi prieteni asta, nu-i asa?
Rog moderatorii sa mute toate discutiile pro si contra in alt topic si sa lase aici doar o lista de care sa ne ferim (sau nu).
Multumesc.
Singurul lucru care-l verific e daca vine ecm ok sau nok. Nu vine? il tai. E foarte simplu. Si eu am cateodata probleme cu cardurile, nu face update, alea alea dar nici eu nu tai in prima zi. Il las cateva zile, vad ca nimic, adios.
Pe mine in mare masura nu ma intereseaza cei ca au payserver, daca ar fi dupa mine, SA AIBA. Mi-o dat linie? vin key-uri de la el? ma doare-n cot de restul. Nu imi fac de lucru pentru alte prostii. Cel putin asa sunt eu.
Eurocarsharing au facut lista mult mai mare celora care au payserver, chestia asta putandu-se verifica printr-un update la cccam-php. Din 200 de linii va dati seama ca am si eu vreo 10 care imi apar cu rosu acolo. M-am uitat mai in detaliu si vreo 5 aveau ping de peste 400 si la vreo 2 au avut multe ecm-uri nok. Le-am taiat macaroana, restu i-am lasat.
Stim cu totii ca sunt multi care nici macar nu au local dar in cccam au. Exista multe smecherii, cativa dintre noi stiu cum se face chestia asta, cred ca aia merita un ban mult mai mare.
Nu inteleg cine te forteaza sa dai 2500 lei pe luna.Cred ca iti pune cineva pistolul la tampla si acum nu mai ai ce sa faci.Eu am scris destul de clar ce se poate face cu un card local,romanesc.
Pana acum s-a discutat,cu toate ca cel care a inceput topicul nu a avut asta in intentie.Trebuie si discutat deschis,dar pana la urma regulamentul e regulament si cred ca Einstein a scris clar pe cealalta pagina ce si cum.Acum asta:
deja e reclama,frate!La urmatoare ne luam la revedere,ca doar exact despre asta se discuta.Incearca sa cauti "colaboratori" in alta parte.Restul povestilor cu plata abonamentului,etc e frectie,nu te obliga nimeni.
Singura modalitate de a face bani din acest hobby ar fi munca,altfel vanzari de linii,de receptoare "modificate electronic",si alte jmecherii facute cu doua click-uri fara a transpira macar un pic e doar bisnitareala.
Poate vrem si noi astia amaratii cu 1-2 carduri in receptor sa stim cu cine facem schimb si cine trage de cardurile noastre fara sa urmarim peersi zile intregi si sa testam linie cu linie din cele 50-150 cat are fiecare.
Eu v-am spus,inca e bine pentru ca se merge pe cheile de la un anumit provider,sa vedem ce va fi mai tarziu ca acum 3-4 luni la schimbare de chei se facea bezna in share.Sa mai vedem ce face cel care zice ca a cumparat linie de share si are de fapt 5 (cinci) receptoare care trag de linia aia.Super.Si toate sunt pe gigi,nu?
Pana la urma vor incepe sa invarta de antene si catre Dolce,ala fiind NDS va incepe sa faca fite,stiu ca sunt carduri destule dar sa vedem cati au pachetul full si le mai merge bine si lor local.
Un singur lucru bun ar putea iesi din toata treaba asta.Daca ne unim si ii excludem pe "amaratii" care trebuie sa plateasca o gramada de bani pe abonamente si ca sa nu moara de foame trebuie sa vanda linii,poate vom scapa de profitori si de cei care si-au luat receptor doar ca sa vada gratis ceva.
Faceti-va ce vreti voi,dar nu cu cardurile noastre in spate si nu pe forumul asta.Pa.
:
In acest loc se comenteaza topicul de aici: http://sateliti.info/showthread.php?t=16744