Oare cei care apar cu cate 30 - 40 de locale nu sunt şi ei cu paiservere???
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Pina la proba contrarie, si cei care au mai multe carduri in local nu ruleaza un payserver. Ce sa-i faci, prezumtia de nevinovatie.
Ca imediat te duce gandul ca umbla cu "smecherii", asta cam asa e. Cel putin in cazul ccccam eu m-am confruntat si cu situatia cand nu rula un payserver, dar in schimb foloseaza trick-ul cu "256" si arata ca fiind cu card in local, cand de fapt nu prea avea...
Oricum, atentie la neatentie!
HH/1m
baga zappa si romanu sau da mi pm
acuma cu nr de clienti nu stiu daca e chiar asa si eu am colegi si de forum si din real life care au peste 200 de clienti si cu siguranta nu sant payserverasta nu inseamna ca nu o fi asa
Nu am zis ca unul cu "n" locale ar fi payserver. Dar cand vezi la clienti...Clients_1, Clients_2 ....Clients_73 ...etc. mai ai vreun dubiu? Si chiar daca nu ar fi payserver ati accepta sa faceti schimb cu cineva care are 400 de clienti? Si doar 9 linii C?
Incercati sa testati fiecare linie pe care o puneti in cwshare sau cccam.cfg.
Cat despre roman deocamdata incerc sa mai aflu ceva date. Oricum posteaza destul de rar pe rdi.
zappa
Eu te-as contrazice putin nu din rautate dar din experientä
Cänd eu am inceput Cs am avut doar o amäräta de Karte am primit de aici ajutor in configurare si o linie
Am inceput vänatoarea de linii si pe alte forumuri,am gasit pe cineva care care avea Sky D si am schimbat cu el radiam de fericire
Deci eu aveam doar 2 C linii iar dupa 3 zile am fost intrebat la fel am pay server eu nici nu stiam cu ce se mänänca
Linia mea F: era doar user si pass fara nici un 1 0 0.....sau 2 0 0
Deci se tragea la greu asa eram si eu 2 lini si 400 clienti
Si asta päna am luat legatura cu SNOW si mia deschis ochii iar cu ocazia asta tin sa-i multumesc inca odatä
Mai rau eu vad cänd clientul isi schimba culoarea in violet si ramäne mai mult de 2 zile atunci imi da de gändit
Iar daca crezi ca esti intrun pay server si iti convine cartea care o primesti o verifici cum merge nu nu te obliga nimeni sa dai 8 rescher afara si sa primesti 1
mfg
ce beneficii au cei cu cardserver? cat costa pe luna accesul? am avut si eu, cred pe cineva cu cardserver.... tot timpul era linia activa la el
Poate altii nu fac diferenta intre payserver si bani pt server. Io daca gasesc mai multi prieteni carora le cer bani sa cumpar carduri si scule, inseamna ca am payserver?
E cam greu in ziua de astazi, eu spre exemplu sunt student si n-am de unde sa-mi permit sa dau peste 2500lei/an pe carduri, alea alea. Prieteni am, 100 de euro /an am putut fiecare sa punem.
Nesimtiti sunt cei care care cer abonamente/luna, care fac bani buni din treaba asta, care nu dau prea multe informatii decat: "merge tot pentru suma asta".
Si eu am inceput cu un card ieftin, cu Dolce, treaba a mers si n-a mers. A fost destul sa am un local, sa invat cate ceva despre sharing, ce sa cauta, ce poti vedea. Cu 15lei/luna nu prea vezi ceva care costa peste 100euro/luna.
Eu inca caut colaboratori. Daca platesti, si vezi.
Ps: eu am peste 400hop1 si sunt din ardeal. Diferenta e ca n-am cerut la nimeni bani /luna pentru linie.
Eu nu am cerut pareri pro si contra. S-a mai discutat acest aspect. Am deschis acest topic doar pentru a va atentiona sa verificati liniile pe care le aveti. Pana la urma ganditi-va ca aceasta "nebunie" a unora de a aduna cat mai multe linii (fara numar) va duce la contramasuri din partea dth-urilor (vezi sky it). Sper ca nu va veni ziua aia cand vom fi verificati si filtrati pe anumite porturi de catre ISP-uri datorita unor legi. Sau si mai rau.
Daca toti cei care folosesc "cs" ar plati abonament unui dth sunt convins ca nu ar mai exista asa mare interes pentru "masuri antipiraterie". Ganditi-va ca la un moment dat nesabuinta unora va duce la imposibilitatea de a urmari anumite programe (vezi sky it). Multi se intreaba de ce exista freezuri pe anumite programe. Oare de ce? Intreb si eu pe @siemens; cum faci sa verifici cele 200 si ceva de linii (am apreciat ca ai in jur de 200 de linii)? Cat timp iti ia? Cand ai verificat ultima data liniile? Sincer. Nu mi-o lua in nume de rau.
Si la final mai adaug un peer; rego2.dyndns.org - are 101 clienti si 16 linii C din care doar de la una primeste carduri. Are multi prieteni asta, nu-i asa?
Rog moderatorii sa mute toate discutiile pro si contra in alt topic si sa lase aici doar o lista de care sa ne ferim (sau nu).
Multumesc.
Singurul lucru care-l verific e daca vine ecm ok sau nok. Nu vine? il tai. E foarte simplu. Si eu am cateodata probleme cu cardurile, nu face update, alea alea dar nici eu nu tai in prima zi. Il las cateva zile, vad ca nimic, adios.
Pe mine in mare masura nu ma intereseaza cei ca au payserver, daca ar fi dupa mine, SA AIBA. Mi-o dat linie? vin key-uri de la el? ma doare-n cot de restul. Nu imi fac de lucru pentru alte prostii. Cel putin asa sunt eu.
Eurocarsharing au facut lista mult mai mare celora care au payserver, chestia asta putandu-se verifica printr-un update la cccam-php. Din 200 de linii va dati seama ca am si eu vreo 10 care imi apar cu rosu acolo. M-am uitat mai in detaliu si vreo 5 aveau ping de peste 400 si la vreo 2 au avut multe ecm-uri nok. Le-am taiat macaroana, restu i-am lasat.
Stim cu totii ca sunt multi care nici macar nu au local dar in cccam au. Exista multe smecherii, cativa dintre noi stiu cum se face chestia asta, cred ca aia merita un ban mult mai mare.
Nu inteleg cine te forteaza sa dai 2500 lei pe luna.Cred ca iti pune cineva pistolul la tampla si acum nu mai ai ce sa faci.Eu am scris destul de clar ce se poate face cu un card local,romanesc.
Pana acum s-a discutat,cu toate ca cel care a inceput topicul nu a avut asta in intentie.Trebuie si discutat deschis,dar pana la urma regulamentul e regulament si cred ca Einstein a scris clar pe cealalta pagina ce si cum.Acum asta:
deja e reclama,frate!La urmatoare ne luam la revedere,ca doar exact despre asta se discuta.Incearca sa cauti "colaboratori" in alta parte.Restul povestilor cu plata abonamentului,etc e frectie,nu te obliga nimeni.
Singura modalitate de a face bani din acest hobby ar fi munca,altfel vanzari de linii,de receptoare "modificate electronic",si alte jmecherii facute cu doua click-uri fara a transpira macar un pic e doar bisnitareala.
Poate vrem si noi astia amaratii cu 1-2 carduri in receptor sa stim cu cine facem schimb si cine trage de cardurile noastre fara sa urmarim peersi zile intregi si sa testam linie cu linie din cele 50-150 cat are fiecare.
Eu v-am spus,inca e bine pentru ca se merge pe cheile de la un anumit provider,sa vedem ce va fi mai tarziu ca acum 3-4 luni la schimbare de chei se facea bezna in share.Sa mai vedem ce face cel care zice ca a cumparat linie de share si are de fapt 5 (cinci) receptoare care trag de linia aia.Super.Si toate sunt pe gigi,nu?
Pana la urma vor incepe sa invarta de antene si catre Dolce,ala fiind NDS va incepe sa faca fite,stiu ca sunt carduri destule dar sa vedem cati au pachetul full si le mai merge bine si lor local.
Un singur lucru bun ar putea iesi din toata treaba asta.Daca ne unim si ii excludem pe "amaratii" care trebuie sa plateasca o gramada de bani pe abonamente si ca sa nu moara de foame trebuie sa vanda linii,poate vom scapa de profitori si de cei care si-au luat receptor doar ca sa vada gratis ceva.
Faceti-va ce vreti voi,dar nu cu cardurile noastre in spate si nu pe forumul asta.Pa.
:
am trei prieteni care au servere inca din prima saptamana de cand a aparut gbox si le merg dreamurile si pc-urile nonstop si carduri la greu insa nu au cerut niciodata la nimeni vreun leutz ptr curent scule si abonamente
asta e
vad ca sant constructive asemenea discutii pe la noi,e ca zicala........ies ca ciupercile dupa ploaie![]()
Aha, si ce faci cind schimbi cu cineva care are carduri pe cccam, le vezi(N:Linii ??), si pe urma mai vezi ca cere la schimb tot cu acele cartele si pe Mbox ???
Oare astia nu sunt banditi ??
Sau, schimb cu cineva o cartela, si deodata, vad ca acel peer este online, are o cartela locala, dar nu mai este acea locala care ai dorit-o tu schimband cu el linia. Acum are o locala de care tu nu ai nevoie, sau mai ai vreo 5 linii cu acea cartela. Ce faci in acest caz ??
Sau, scriu unii ca au cartele locale full, si dupa ce ai schimbat cu ei, vezi ca de fapt ei au doar baza. Ce puii mei sa fac cu astia ??
citesc si ma minunez... nu iau apararea si nici nu sunt impotriva celor cu payservere. cunosc bine fenomenul si chiar am cateva cunostinte cu payservere. ceea ce se discuta aici nu are legatura cu payservere ci cu tzepe! un payserver nu va avea niciodata sute de clienti ...nici macar cateva zeci (sky it face freeze de la 15 -18 clienti)...un payserver nu se face cu carduri luate din share ci cu carduri locale!
un exemplu de payserver in romania... server pe pc cu linux, net pe fibra ( la care sunt legate 4 servere 1 pc cu linux si 3 dm 7020), ca sa iei de la el 3 carduri, unu sky it, unu sky uk si unul sexview cu timp de raspuns 150-210ms pe sky it in mgcam cere 10€ / luna.
tinand cont de cheltuielile pe care le presupune serverul nu mi se pare busines ci distribuirea cheltuielilor...pe un payserver nu ai voie sa vezi freeze! un payserver nu are sute de carduri... aia sunt tzepari!!!!