Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0

View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Results 1 to 15 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Cred ca unii dintre noi au dreptate ! Geoana are mari merite ...

- este fiul unui fost general de informatii ... general pe vremea lui Ceausescu !
    - isi datoreaza cariera diplomatica inceputa pe vremea lui Ceausescu ... tatalui
    - si-a pastrat locul caldut de diplomat in America felicitandu-l pe Constantinescu
    - revenit in tara ... in 2000 a fost facut ministru de externe de catre Nastase
    - a vegetat ca ministru pe vremea cand totul insemna negocierea cu UE facuta de Puscas !
    - a numit ambasadori personaje sinistre ... profitori ai Revolutiei
    - are meritul de a fi contribuit la scoaterea lui Nastase din prim plan
    - inteligenta sa "superioara" a fost taxata de Iliescu cu apelativul "prostanac"

Aceasta este toata marea cariera diplomatica si politica a prezidentiabilului !
    In rest ...esecul penibil de la primaria Capitalei ! ... si atunci ca si acum s-a intalnit in finala cu ... Basescu, si atunci ca si acum si-a dovedit incompetenta si demagogia gaunoasa ! Singura sa tema anti Basescu este tema "scandalului" ... nu-mi aduc aminte sa ne fi spus vreodata ce anume lucrare pentru poporul asta a vrut el sa realizeze si n-a putut din cauza scandalului lui Basescu !
    Da ! are dreptate ca Basescu este un tradator ! ia tradat pe toti cei care s-au dovedit a fi niste gainari marunti ajunsi in functii de demnitate superioara conditiiei lor morale si intelectuale ! un scandalagiu !
    Last edited by MihaiP; 05-12-09 at 08:49.