ce se intimpla cu gioana a dat in bilbiiala cu base ?
Dislikes: 0
Crin Antonescu
Traian Basescu
Gigi Becali
Mircea Geoana
Sorin Oprescu
Kelemen Hunor
Vadim Tudor
Altul
Nu votez
De unde ai aflat ? ai dat pe goagal ?
kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl
ce se intimpla cu gioana a dat in bilbiiala cu base ?
Geoana e cam prostanac de felul lui,dar il bate pe Base si asa.
Pacat ca romanii "au reusit" sa ajunga sa aleaga intre doua rele,din nou.Prostimea.
:
si ce de prostime!!!!Code:Prostimea.
azi am vazut copii de 12-13 ani dansand pe ritmurile PSD in parcarea unui supermarket.Apartenenta la partid se educa de tinar , daraka.Imediat ajunjem ca si in Koreea de Nord
Treaba voastra,mai votati mult PSD si PDL si ajungem ca in Congo.
:
NU va aprindeti, la atacuri la "persoana" ca nimanui nu-i place sa stearga posturi.
![]()
da tot venira vorba de atacuri
http://www.traianbasescu.org/batausescu/
seara asta mi-a confirmat o ceea ce n-as fi vrut: Geoana chiar e "prostanac" (naiv). e clar, ne-am facut cu inca 5 ani sub marinar si cloaca comunista (nastase, vanghelie, berceanu, videanu, udrea, hrebengiuc, vantu, asfaltangii, baronii locali etc). cine n-a observat super-combinatia basesciano-vantista inseamna ca n-a inteles nimic. din pacate "prostanacul" (inatacabil pe alte cai) a pus botul de-o maniera dezolanta... marinarul si acolitii comunisti l-au prins cu chilotii-n vine si i-au varat-o pana-n stomac! combinatie perfecta vantu-base... n-am ce sa spun decat: jos palaria baieti! securisti adevarati, profesionisti in ale combinatiilor! il facem pe mogul sa arae cat mai rau, cream o relatie intre el si contracandidat si apoi devoalam aceste "aspecte" la momentul oportun. ca sa amplificam efectul il punem pe mogul sa recunoasca prietenia cu contracandidatul... bravo! super-tare! eu unul, emigrez! la revedere, dormiti pe voi in continuare si pierdeti inca 5 ani din viata in frumoasa romanie...
unii chiar au inteles ce s-a intamplat (ma bucur ca nu-s singur). citez dintr-o postare pe un blog:
"L-au lucrat Vantu si Basescu magistral: Vantu ii da telefon lui Geoana si il invita sa-i vanda pontul cu care i-o da la mir lui Basescu, un lipici care il duce acasa la Vantu garantat. Cand ajunge acolo, ii da un pahar de whiskey cu gheata si ii vinde poanta slaba cu Cocos si posta (pe care Geoana o scoate la dezbatere si Basescu nu se poate abtine sa nu rada in hohote, ce prost e asta, nici acum nu-si da seama ca l-au lucrat). A doua zi, publica stirea in Catavencu, singurul ziar pe care nu-l poti lua in serios si deci pe care cei din jurul lui Geoana il ignora. Destul cat sa nu fie transparenta facatura si sa nu fie acuzat Basescu ca e pe urma adversarului cu serviciile secrete. Sansa de reusita era de 50% si le-a iesit."
completez: in prealabil cu 6 luni in urma vantu schimba macazul si-l ataca pe base cat poate pt a da un motiv de campanie: "mogulii sunt rai"...
Last edited by JBTC; 04-12-09 at 03:15.
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Avand in vedere in primul rand carentele mele educationale ... dar si intelectuale, te rog JBTC sa ne povestesti ceva si despre atacurile din 11 septembrie 2001, despere aselenizare, Roswell, evenimentele petrecute in Piata Maria din Timisoara in dupamasa zilei de 15 decembrie 1989, revolutia din timisoara, mineriade, ... marmota cu ciocolata .... Multumesc anticipat!
Respecte.
bine'nteles , din nobila familie a celor ce inteleg idei![]()
corect se spune << parerea mea proprie si personala >> ( altfel lipseste ironia )
din ce-mi mai amintesc ( un timisorean poate sa aduca amanunte ) exista o troita ( monument comemorativ religios ) in fata catedralei , peste strada si un monument comemorativ laic in parcul de linga catedrala ( cel de linga statia de tramvai , acesta fiind nominativ ) .
mecanism asemanator s-a folosit pentru arestarea liderilor PNT in 1947 la Tamadau .
Moguliada
de LAURA CERNAHOSCHI
''
Mi-i inchipuiesc pe mogulii ţării stranşi in jurul unei sticle de vin, undeva, la marginea unui lac, plictisiţi de miliardele lor.
“Nu mai e ca in anii ‘90, cand făceam primul milion, primul miliard…Atunci simţeam adrenalina cum curge prin vene…”. „Daaaa, mare plictiseală acum, mi-e dor de vremurile bune”. “Ce-am putea să facem noi ca să ieşim din spleenul ăsta?” „…Hai să punem un pariu: care dă lovitura cea mai spectaculoasă in campanie…”. Miza? O sticlă de vin. Chateau Mouton Rothtschild.
Zis şi făcut: Patriciu işi aduce aminte subit, in direct la Realitatea tv, de pumnul dat de Băsescu in campania din 2004 şi apare ulterior, in mod miraculos, o inregistrare video…1-0 pentru Patriciu….Cum să recupereze Vantu? Il invită pe Geoană la el cu o zi inainte de dezbaterea televizată cu cavalerul luptei anti-moguli. Geoană se execută, vine la „maleficul şi turbulentul” Vantu. Intamplător, nişte ziarişti sunt pe fază şi il fotografiază pe PSD-ist urcand scările la casa de pe Paris. Din păcate pentru el, Geoană este suficient de inalt incat să i se vadă capul peste gard. Dacă era Boc, pozele erau compromise….Băsescu ii dă peste nas lui Geoană cu vizita nocturnă la Vantu, in dezbatere. Geoană işi şterge fruntea cu mana, nervos, ii tremură vocea. “Nu ştiu cine e Nicolae Popa, nu ştiu ce se intamplă cu oamenii ăştia”. 1-1 intre Vantu şi Patriciu. Dar nu e suficient. Trebuie dată lovitura de graţie. Telefon in direct la Realitatea tv: „Sunt prieten de patru ani cu Geoană. A ascuns această prietenie din motive electorale. Băsescu? M-am văzut cu el in 2004, in parcare la Tancăbeşti, ca să vorbim despre sprijinul electoral pe care urma să i-l acord. M-am mai intalnit cu el in timpul mandatului. Pe 7 voi ţine o conferinţă de presă in care voi dezvălui ce s-a intamplat cu adevărat in Romania acestor ani” Gooool! Voiculescu se uită cu invidie din curtea Antenelor: doar cu Sinteza Zilei nu caştigi la puncte….
Glumesc, fireşte. Scenariul acesta demn de o carte scrisă de Mark Twain nu poate fi real din simplul motiv că mogulii trebuie să işi apere interesele economice, sprijinind candidatul cel mai util dezvoltării afacerilor lor. Dar spectacolul mediatico-politic este excelent. Mogulii fac şi desfac preşedinţii. Aştept cu nerăbdare următoarele episoade.
Cat despre Geoană? Ce pot spune…există două variante: ori e prostănac, ori Vantu il are la mană cu ceva foarte tare, de calcă precum teleghidat in capcane… ''
http://voxpublica.realitatea.net/pol...ada-19198.html
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
salut la toata lumea.citesc cu atentie toate cele spuse mai sus si imi dau seama ca noi cetateni am cazut in capcana lor.daca am ajuns sa vorbim politica si pe forumuri cu alta tema am ajuns rau.eu ca cetatean nu ma intereseaza politica,dar nici nu poti sa stai indiferent .acesti domni care zic ca conduc tara ,pentru mine sint doar niste bulangii care urmaresc sa-si faca avre pe spatele prostimi si pe deasupra mai ai fac sa se si iau la omor pentr EI.parerea mea este ca in momentul cind mergi la vot ar trebui sa-ti pui o singura intrebare:actuala conducere mi-a facut traiul mai bun sau nu,atit.pe mine nu ma intereseaza cine cu cine se trage sau cine isi ia lucrari cu statul atita vreme cit nivelul meu de trai se inbunatateste.sint un simplu asociat intr-un srl si acest domn basescu caresi spune presedintele tuturor romanilor,nu a luat absolut nici o masura reala inpotriva nebuniei acesteia care este criza,doar gargara si campanie de un an incoace,pe deasupra nea mai bagat un inpozit pe git,niste gunoaie,la care noi saracimea ne mai uitam in gura lor.
Discutam si politica ca doar aici e offtopic!
E clar ca "diplomatul" e habarnist. Va colabora cu Ucraina la exploatarea zacamintelor castigate de la ei in proces!?
A discutat cu rusia trecerea south stream pe la noi!?
Ieri pe euronews au dat stirea ca italia a semnat contractul cu rusia:
http://www.euronews.net/2009/08/07/r...pipeline-deal/
http://old.gazprom.ru/eng/articles/article27150.shtml
Romania e pe langa! Pa!!!![]()
Păi "diplomatul" nu a precizat ce a discutat la ruşi. Practic , faptul că nu trece conducta pe la noi ţine de politica externă adoptată de băse , că doar el e preşedinte acum.
Băse a avut grijă să avem cel mai scump gaz din Europa. Că deh ... şi-a permis să sară la urs fără bată.
.