Dislikes: 0
La mine si-a luat subscriptia pe DM-800 CCcam 2.1.3 dar nu a schimbat Caid
Conax card
Caid b00
id name date
1010 FocusSat 01.12.09-31.12.09
01.11.09-30.11.09
E vreo problema daca raman pe caid-ul asta si luna decembrie ?
este super misto ca multi zic ca au facut update in diferite configuratii dar nimeni nu spune ceva concret ... nu se cerseste mura in gura dar nu toti ne nastem invatati cat traim invatam ... mare inginerie sa postezi configuratia "castigatoare" si un CCcam.cgf ( curatat de linii si parole doar setingurile ) si un newcs.xml . poate multi se vor folosi de ele si poate vor multumi celor ce au curajul sa posteze asa ceva .
cu respect
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
La mine a functionat in felul urmator:
1. pe 28.nov am activat AU in DM (F: user pass 1 0 1). Din pacate, cu toate ca am primit o gramada de EMM-uri, caid-ul nu s-a modificat. Modificarea a survenit pe 30.nov dupa ce am dat reboot la DM (la sugestia lui dreambox80).
2. pe 1.dec am activat din nou AU si am asteptat aprox. 5 ore sa faca update pentru prelungirea valabilitatii. Din pacate, nu am primit nici un EMM in acest interval.
3. dupa ce am pus cardul in NewCS 1.67 + CCcam 2.1.3 si-a modificat imediat valabilitatea pana la 31.dec.2009
Mai jos aveti un exemplu de configuratie newcs si cccam cu care la mine am reusit sa fac update la card:
/var/tuxbox/config/newcs.xml
/var/etc/CCcam.cfgCode:<newCSconfig> <readers name="SCI"> <device> <name>Lower</name> <type>sci</type> <mhz>357</mhz> <node>/dev/sci0</node> <export>No</export> <enabled>Yes</enabled> <blocksa>No</blocksa> <blockua>No</blockua> <blockga>No</blockga> <crypto-special>No</crypto-special> <PTShandshake>No</PTShandshake> <carddetect>Yes</carddetect> <newcamd_port>10000</newcamd_port> <autosid>Yes</autosid> <Seca-PPV>No</Seca-PPV> <pincode>0000</pincode> <priority>round</priority> </device> </readers> <newcamdserver> <enabled>Yes</enabled> <name>newcs</name> <deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey> <user> <name>UserCam</name> <password>PassCam</password> <au>on</au> <spider>off</spider> <sidoverride>off</sidoverride> <rate>0</rate> <status>access</status> </user> </newcamdserver> </newCSconfig>
Code:N: localhost 10000 UserCam PassCam 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 DISABLE EMM : no
Sper sa nu avem surprize pe 01.ian.2009 ca atunci vom fi toti mahmuri
Succes!
testat configuratia pusa de @ibiza ( respect pentru asta ) dar nu face lumina pe cardnici macar cardul nu il recunoaste in aceasta configuratie ... daca pun configuratia standar care se gaseste pe net ( cccam.cfg brut + newcs.xml brut ) vede cardul dar intuneric total ... in curand o sa inceapa sa inghete parbrizul la masina
prevad o noua utilizare pentru card
![]()
@stargate
In newcs.xml postat de @ibiza este o eroare la una din linii datorita forumului care nu accepta unele cuvinte ( k ey).
Daca inlocuiesti stelutele cu k e y e ok.
<des***>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</des***>
Legat de asta vreau sa va spun ca avem skin-uri frumoase,nu doar cel default.![]()
:
Oooo!Da!Nu stiam ca e doar acolo problema!
@stargate sa stii ca nu merge combinatia cccam+newcs.
Testat de vreo 3 ore si nimic.
Nici gbox nu ajuta cu nimic.
Mai sapam.
He he!!!Cred ca am prins o oferta frumoasa de la focus ( am incarcat pe 3 luni si nu am primit decat una)!!!
nasol ... eu am incarcat pentru prima data cardul si sigur o sa fie si ultimaam avut si eu card focus sat in share o saptamana
![]()