L-am tinut 5 ore in DM cu CCcam 2.1.3 si nu a facut update dupa care l-am pus in NewCS 1.67 + CCcam 2.1.3 si s-a actualizat imediat.
Dislikes: 0
L-am tinut 5 ore in DM cu CCcam 2.1.3 si nu a facut update dupa care l-am pus in NewCS 1.67 + CCcam 2.1.3 si s-a actualizat imediat.
focus sat + gbox ??? merge ?? nu merge?? nu posteaza nimeni nimic?? nu pot sa cred ca toata lumea a trecut pe cccam.... poate totusi.. cum se comporta gbox-ul acum cu schimbarea caid-ului??
Nu a facut update nici la mine,diseara activez cartela in receptorul lor...
sa-mi bag picioarele in el de card nici update nu vrea nici lumea nu il accepta ... de cand am bagat cardul Focus am pierdut 5 linii foarte bune castigate acum mult timp cu un card TVR![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Mai asteapta si tu o luna , doua si o sa vezi tu atunci ce cautat o sa fie....![]()
Cardul de Focus achizitionat recent ( instalatie in custodie ) merge in share ?
Merge fara probleme bineinteles daca ai si aparatul potrivit nu conserva lor.
Last edited by zmeura; 02-12-09 at 14:29. Reason: Regula 12.
La mine si-a luat subscriptia pe DM-800 CCcam 2.1.3 dar nu a schimbat Caid
Conax card
Caid b00
id name date
1010 FocusSat 01.12.09-31.12.09
01.11.09-30.11.09
E vreo problema daca raman pe caid-ul asta si luna decembrie ?
este super misto ca multi zic ca au facut update in diferite configuratii dar nimeni nu spune ceva concret ... nu se cerseste mura in gura dar nu toti ne nastem invatati cat traim invatam ... mare inginerie sa postezi configuratia "castigatoare" si un CCcam.cgf ( curatat de linii si parole doar setingurile ) si un newcs.xml . poate multi se vor folosi de ele si poate vor multumi celor ce au curajul sa posteze asa ceva .
cu respect
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !