Cred ca greseala este a lui de exprimare.1 hard disk de 10Gb NU AM MAI AUZIT.Daca ar fi fost nu cred ca iar fi convenit sa il aibe .Deoarece daca instalezi Windows xp sa zicem iar mai ramine cam vreo 7 Gb asta depinde de cat ai ocupa sistemul.Si cu programele care le are instalate +filme si muzica nu cred ca iar fi fost de ajuns pe acel hard de numai 5,6,7 sau cat iar ramine dupa instalarea windows curat.
Iar problema 2 este acelasi lucru de unde a cumparat hardul ala de 65Gb?Sau sa ne dea si noua un link sa vedem cum arata un hard de 65Gb.De 80Gb as mai zice dar si dupa instalarea lui in pc nu ramine nu 65Gb.Sistemul operativ nu are cum sa iti ia 15 Gb. Putea sa specifice de la bun inceput ca are un singur hard si nu 2,care este inpartin in 2 partiti.Si este normal ca la partitia 1 care o are de 10 Gb peste nu il lasa si ai da mesajul ala.Asa cel mai bine este sa formateze hardul de 80 Gb in NTFS caci el il are FAT32 si sa instaleze windosul CURAT.fara 2 partiti.si dupa aia programele care le avea si nu mai are probleme.
Eu acum miam dat seama cand am citit ce ai scris tu Xvanish altfel nu imi dadeam seama ca el are 2 partiti pe un hard de 80Gb,

1 hard disk de 10Gb NU AM MAI AUZIT.Daca ar fi fost nu cred ca iar fi convenit sa il aibe .Deoarece daca instalezi Windows xp sa zicem iar mai ramine cam vreo 7 Gb asta depinde de cat ai ocupa sistemul.Si cu programele care le are instalate +filme si muzica nu cred ca iar fi fost de ajuns pe acel hard de numai 5,6,7 sau cat iar ramine dupa instalarea windows curat.
Reply With Quote