Results 1 to 15 of 26

Thread: Ajutor Pc.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Ajutor Pc.

Am si eu o rugaminte la voi cei care sunteti in domeniu, ce mi recomandati pt o unitate pt calculator ce se invarte la suma de 1000 ron. Vreau sa ma duc sa dau comanda sa o fac la ei nu s o cumpar direct din magazin. Astept un raspuns.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ajutor Pc.

pffff ce sa zic aici parerile sant inpartite pot aparea aici zeci de topicuri cu diferite configurati care mai de care eu zic ca nu e de bagat daca ai un pic de cunostinte in pc mergi pe mana ta eu asta iti recomand stiu ca nu te multumeste dar crede ma ca e mai bine asa

Mentioned
    3 Post(s)

OK asteptam un rasp mai detaliat cu privire la utilarea un PC . Merci.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    OK asteptam un rasp mai detaliat cu privire la utilarea un PC . Merci.
    Daca vrei un raspuns elocvent eu zic sa mergi pe mana lui xvanish,pe mine ma scos din mari belele si ce mia recomandat el a fost mai mult decat OK! si in momentul de fata eu nu mam revansat fata de xvanish pentru tot ajutorul pe care mi la oferit in domeniul Pc,deci mergi pe mana lui,este o sugestie,dar ar fi bine sa ti cont de parerea lui,asta e recomandarea mea!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: Ajutor Pc.

Am si eu o rugaminte la voi cei care sunteti in domeniu, ce mi recomandati pt o unitate pt calculator ce se invarte la suma de 1000 ron. Vreau sa ma duc sa dau comanda sa o fac la ei nu s o cumpar direct din magazin. Astept un raspuns.
    Spune-mi te rog la ce vei folosi PC-ul... ca sa-mi fac o idee...

@all: multumesc pentru increderea acordata dar nu ma mai ridicati atata in slavi...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Mentioned
    3 Post(s)

O sal folosesc mai mult pt descarcat filme , muzica, net cat cuprinde poate si pt jocuri dar mai putin.Poate si pt sharing. Aatept PM sau un raspuns pe forum.

Mentioned
    10 Post(s)

O sal folosesc mai mult pt descarcat filme , muzica, net cat cuprinde poate si pt jocuri dar mai putin.Poate si pt sharing. Aatept PM sau un raspuns pe forum.
    Bun, in ideea in care nu vrei jocuri la greu atunci nu-ti trebuie nush ce sistem si te incadrezi linistit in 10 mil. Desi sunt Intelist ti-am facut o configuratie pe AMD pt ca iti ajunge si decat sa-ti iei un Celeron mai bine iei un AM2...

Lucrurile stau cam asa:

Placa de baza: ceva simplu, sa aibe support pt AM2, DDR2 si PCI Express (6 USB-uri, sunet pe 6 chanale si placa de retea oricum au toate). Preferabil ASUS, ABIT, Gigabyte, MSI, Epox - fara Asrock sau stiu eu ce marca aiurea
    Procesor: AMD AM2 Athlon 64 de 3200+ (iti ajunge - si 3000+ e ok pt ca-ti iei 1 giga ram) - sa nu-ti iei Sempron ca nu merita... e mica diferenta de pret...
    Memorie: in principiu 512 Mb DDR2 ti-e suficient dar eu iti recomand 1 giga pt ca dupa procesor memoria ram e cea mai importanta la rapiditatea sistemului... mai bine un giga ram decat un procesor mai mare... se simte mai bine performanta...
    HDD: avand in vedere ca vrei filme/download, torrente sau stiu eu ce atunci iti trebuie spatiu... eu ti-am pus un hard de 250 Gb desi recomandabil acum ar fi unul de 320 Gb. In functie de cati bani aloci peste 10 mil te decizi... neaparat sa fie pe SATA2 si sa aibe 16 Mb cache
    DVD-RW: ti-am ales un LG double layer... sunt reusite
    Case: orice carcasa middle tower ti-e suficienta. Eu ti-am ales una ieftina fara sursa si sursa separat de 500W. Tine cont ca sursa e de aia simpla... recomandata ar fi sa-ti iei o carcasa simpla si sa-ti iei o sursa kalumea separat (cu Active PFC - Tagan, Enermax) dar modelele kalumea sunt de la 2 mil in sus. E recomandata o sursa buna pt ca de ea depind multe... plus ca la cate supratensiuni sunt mai nou...
    Placa video: ti-am pus totusi o placa video, ceva minim, ca sa nu te plangi ca nu o sa-ti mearga jocurile... e klar ca nu te astepti sa-ti mearga la calitate buna toate jocurile, dar macar o sa-ti mearga sa nu-ti iei pl video pe AGP ca sunt depasite de mult... obligatoriu PCI Express (16x)
    Floppy: nush daca chiar ai nevoie

Cam asta ar fi... nu cred ca am omis ceva... eu am facut configuratia (care ti-am atasa-o) pe www.dc-shop.ro pt ca acolo mi-a fost usor sa o fac rpd... preturile sunt ok la ei pe site (in magazinele lor sunt mai mari pt ca pe site au reducere). Ca si magazine online iti recomand si www.pcgarage.ro

Sa tii cont de:
    - garantia sa fie neaparat pe componente (nesigilat)
    - costuri de transport daca il comanzi online
    - sa nu te pui sa-l cumperi gata configurat - din ceva supermarket sau stiu eu de unde... pe cat posibil, daca e ok configuratia asta, sa te tii de modelele alea pt ca sunt stabile...
    - daca le cumperi online sa ti le asambleze ei pt ca de obicei e gratis... nu te umfla in pene ca-l asamblezi tu numai daca ai experientza necesara... daca nu lasa-i sal monteze si sa-l testeze ca doar de aia sunt platiti...

Imi pare rau ca ai doar 10 mil... meritai un Intel kalumea

Daca ai ceva nelamuriri posteaza...

Succes!
    Attached Files Attached Files
    Last edited by XVanish; 31-07-07 at 23:33.

Mentioned
    3 Post(s)

Multumesc pt ajutor.

Mentioned
    10 Post(s)

Multumesc pt ajutor.
    Cu multa placere... sa ne spui ce ti-ai luat