DM800HDse + Triax 110 + DM3800 H-H, IPBOX 910HD - Enigma2 usb 9.2, Tevii S660-USB, UE46ES8000 - CI+ digi SmartCAM ;
Salutare la toti si sarbatori fericite,
Sunt nou in acest forum si sper sa-mi gasesc prieteni. Am cumparat un tv tuner Kworld DVB-S 100 si va cer sa ma invatati si pe mine cum sa-l instalez in PC, ca sa pot receptiona si canale "istete" cu el ex. gigi. Mai vreau sa-mi salvez pe DVD-uri casete video cu subiecte de familie. Parabolica am de 1,80m cu motoras [36 est-45 vest], problema o am cu tehnica instalarii in PC. Sunt un om in varsta 66 ani, si am putina experienta cu calculatorul si de loc cu programele de instalare, de aceea va cer ajutor detaliat, daca se poate pas cu pas, ce sa introduc si cum pentru ca sa ma pot folosi de el pentru ce am nevoie. Va multumesc anticipat si va doresc tot binele.
si eu am aceasta placa , este f ieftina dar buna. Merge ProgDvb , DvbViewer, AltDvb iar pe Linux Kaffeine , VDR , MythTV. (atat am testat eu) poti face tot ce faci si cu un skystar ( softcam , cardsharing )
Pe Windows recomand DvbViewer ( se descurca mai bine la subtitrari) iar pe Linux VDR sau Kaffeine.
Ubuntu 10.04 + Tvheadend + CCcam + XBMC
Salut greepo,
Multumesc pt. raspuns, am folosit din.dec. pana la mondiale pe thor, cu MyTheatre, a fost OK. Acum ne mai stiind daca merge ceva destept l-am postat pe Astra si ma uit din cand in cand la programe. Ai vre-o ideie mai isteata in afara de cele romanesti autohtone pe care le pot vedea direct la Tv?
Multumesc, o zi buna.![]()
ai putea sa instalezi Linux pe care pui un server Cccam si un card reader in care bagi cartela Akta ( ca nu e imperecheata cu receiverul) iar ca player VDR si ai rezolvat problema , prinzi tot ce se poate . Mai greu este sa faci rost de linii.
Si eu am tot configuratia asta mai putin card readerul , am facut rost de ceva linii C pentru teste si a mers inclusiv Gigi Tv ( NAGRA 3)
Sunt multe lucruri pe care le poti face in Linux , fiind mult mai stabil decat Win .![]()
Ubuntu 10.04 + Tvheadend + CCcam + XBMC
da , te muti pe Hotbird unde te uiti la RAI si BIS
A incercat cineva sa prinda cu el canale HD (adica standard DVB-S2, comprimate cu MPEG4)? Ar trebui sa mearga da' intai intreb.
merci