Results 1 to 15 of 23

Thread: TV Tuner Kworld KW-DVB-S-100SE

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner amorphys's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Altdvb

regula 12

Salut,
    si eu am aceasta placa si momentan sunt pe Amos din cauza de B**m este dupa receptorul lor in loop.
    Eu momentan folosesc programul Altdvb imi merge cel mai bine cu alte programe gen progdvb respectiv dvbdream nu se intelege la codecuri cred ?! deoarece merge cu foarte multe intreruperi .
    Poate facem schimb de experienta tu cu dvbdream si eu iti dau setarile de la altdvb, folosesc si Vplug respectiv s2emu am deschis ceva sport2...codare SECA etc...mai putin ce ma intereseaza pe mine
    Poti sa-mi dai pm cu setarile ptr flyccam respectiv vplug eventual ce versiuni folosesti

De telecomanda poti sa folosesti si o telecomanda gen mediacenter eu momentan asa ceva folosesc

ps:Eu unu ma gandeam sa imi cumpar un tuner standalone sau o placa DVB-S2 gen Tevii deoarece daca aceasta placa merge asa de bine
    DM800HDse + Triax 110 + DM3800 H-H, IPBOX 910HD - Enigma2 usb 9.2, Tevii S660-USB, UE46ES8000 - CI+ digi SmartCAM ;

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by amorphys View Post
    ...mai putin ce ma intereseaza pe mine
    Nu iti va merge cu niciun emu ce te intereseaza pe Amos (boom)!
    Scoate-o din loop si conecteaz-o la o antena mobila ca sa o folosesti pentru ceva mai bun...

Member Beginner amorphys's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Nu iti va merge cu niciun emu ce te intereseaza pe Amos (boom)!
    Scoate-o din loop si conecteaz-o la o antena mobila ca sa o folosesti pentru ceva mai bun...
    A da stiu ca nu merge sa deschid B**m, tocmai de aceea caut o solutie ori cu h-h ori sa pun pe antena mea existenta 0.9 offset un multiffed de lnb-uri

Sau sa pun un triax cu 4 lnb-uri si sw diseq
    DM800HDse + Triax 110 + DM3800 H-H, IPBOX 910HD - Enigma2 usb 9.2, Tevii S660-USB, UE46ES8000 - CI+ digi SmartCAM ;

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Kworld DVB-S 100

Salutare la toti si sarbatori fericite,
    Sunt nou in acest forum si sper sa-mi gasesc prieteni. Am cumparat un tv tuner Kworld DVB-S 100 si va cer sa ma invatati si pe mine cum sa-l instalez in PC, ca sa pot receptiona si canale "istete" cu el ex. gigi. Mai vreau sa-mi salvez pe DVD-uri casete video cu subiecte de familie. Parabolica am de 1,80m cu motoras [36 est-45 vest], problema o am cu tehnica instalarii in PC. Sunt un om in varsta 66 ani, si am putina experienta cu calculatorul si de loc cu programele de instalare, de aceea va cer ajutor detaliat, daca se poate pas cu pas, ce sa introduc si cum pentru ca sa ma pot folosi de el pentru ce am nevoie. Va multumesc anticipat si va doresc tot binele.

Member Beginner greepo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

si eu am aceasta placa , este f ieftina dar buna. Merge ProgDvb , DvbViewer, AltDvb iar pe Linux Kaffeine , VDR , MythTV. (atat am testat eu) poti face tot ce faci si cu un skystar ( softcam , cardsharing )
    Pe Windows recomand DvbViewer ( se descurca mai bine la subtitrari) iar pe Linux VDR sau Kaffeine.
    Ubuntu 10.04 + Tvheadend + CCcam + XBMC

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default kworld

Salut greepo,
    Multumesc pt. raspuns, am folosit din.dec. pana la mondiale pe thor, cu MyTheatre, a fost OK. Acum ne mai stiind daca merge ceva destept l-am postat pe Astra si ma uit din cand in cand la programe. Ai vre-o ideie mai isteata in afara de cele romanesti autohtone pe care le pot vedea direct la Tv?
    Multumesc, o zi buna.

Member Beginner greepo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ai putea sa instalezi Linux pe care pui un server Cccam si un card reader in care bagi cartela Akta ( ca nu e imperecheata cu receiverul) iar ca player VDR si ai rezolvat problema , prinzi tot ce se poate . Mai greu este sa faci rost de linii.

Si eu am tot configuratia asta mai putin card readerul , am facut rost de ceva linii C pentru teste si a mers inclusiv Gigi Tv ( NAGRA 3)

Sunt multe lucruri pe care le poti face in Linux , fiind mult mai stabil decat Win .
    Ubuntu 10.04 + Tvheadend + CCcam + XBMC

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by fneamtu View Post
    Ai vre-o ideie mai isteata ?
    da , te muti pe Hotbird unde te uiti la RAI si BIS