Definitivati schema si cablajul, faceti unul de test si hai sa comandam 50 de cablaje la comun.
Daca ruterele au 2 seriale disponibile, ar trebui facut un cablaj dublu.
Dislikes: 0
Definitivati schema si cablajul, faceti unul de test si hai sa comandam 50 de cablaje la comun.
Daca ruterele au 2 seriale disponibile, ar trebui facut un cablaj dublu.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Definitivat
daca vreti proiectul in eagle il pun la dispozitie
![]()
Last edited by zildan; 10-10-09 at 19:01.
Tinind cont ca la mine merge fara probleme resetul pe gpio2 si bineinteles si pe gpio7 se pot pune 2 cititoare de carduri in el.Nu stiu cum se comporta routerul si cum gestioneaza cele 2 carduri dar cred ca nu ar fi nicio problema.
Hmm ajunge cred doar un singur oscilator...
f11
Pentru ca cel de-al doilea serial ( adica primu defapt )sa fie disponibil, trebuie refacuta imaginea, adica recompilat kernelul, pentru ca este folosit la consola pe seriala ttyS0.
Kernel command line: root=/dev/mtdblock2 rootfstype=squashfs,jffs2 init=/etc/preinit noinitrd console=ttyS0,115200
Toate-s vechi si noua toate!
cum se schimba baud rate
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=5219
Am reusit sa pun un sd de 1 giga pe linksys, an pus interfata dar nu stiu cum sa setez cfg-ul pentru interfata respectiva. vreo idee ?!
a reusit cineva sa faca din port wan?
din cate vad se poate face din lan port wan si poate sa se conecteze la 2 provideri net
ddwrt
din moment ce are numai 2 placi de retea fizice ( exclud aici cele 4 porturi care defapt is legate la o placa de retea si trecut prin robo-switch ) 2 WAN-uri nu cred ca se pot face, ca sa le si trateze ca atare ( route balancing ).
Daca ai rabdare, zic eu, se poate rezolva si astfel :
1. WAN1 - WAN-u normal
2. WAN2 - ( ar fii unul din cele 4 porturi LAN )
3. LAN - ar fii wireless-u .....
....
P.S. sunt doar teorii!
Toate-s vechi si noua toate!