salut aveti idee de ce v1.17.85. atunci cind vrei sa il bagi in rec da mesajul verifica ti versiunea de soft si nu merge
Dislikes: 0
salut aveti idee de ce v1.17.85. atunci cind vrei sa il bagi in rec da mesajul verifica ti versiunea de soft si nu merge
Spune exact ce model de Optibox ai,numai asa vei putea fi ajutat.
Pentru Optibox FTA PVR cu 1 singur slot USB merg cele de Optibox FTA PRIMA!!!
TESTAT
Oameni buni, punetiva softul 1.17.85 si ati scapat de probleme.
Am si eu o nelamurire;
Am un receptor Optibox pvr ready plus (cu doua USB-uri) si am incercat sa pun ultima varianta de soft de aici cea cu doua usb (v1.17.85_dual_usb_ver2) dar receptorul afiseaza ca nu e compatibila cu el, dubios este ca a mers versiunea CA.v1.17.85.
Intrebarea mea este: ce reprezinta "CA" si de ce versiunea sa zicem standard nu functioneaza?
@gstef
Cel cu CA inseamna ca are si sititor de cartela in el. Placa de baza este aceeasi.
Stiu problema de pe siteul respectiv, pun soft de optibox Plus iar tu cand vrei sa pui la tine nu merge si merge cel de optibox Prima. Nu stiu de ce sa facut aceasta incurcareala dar e bine ca ne descurcam noi si in fine merge ce ne trebuie.
O zi buna.
Multumesc pt. raspuns.
Am banuit ca e ceva cu modulul de cartela dar eram sceptic deoarece softul cu specificatia CA functioneaza pe receptorul meu si cel dedicat nu.