De la dulcicul nu cred ca ne putem astepta la sharing deoarece cccamul cel putin nu stie Bulcrypt. Chiar, este vreun emu care sa stie acest sistem de codare?
De la dulcicul nu cred ca ne putem astepta la sharing deoarece cccamul cel putin nu stie Bulcrypt. Chiar, este vreun emu care sa stie acest sistem de codare?
Stai sa vedem daca va fi si NDS sau nu,ca asa dupa bombe a dat si Boom faliment de mult.![]()
:
tu ai o problema cu sistemul de codare ca nu o sa mearga in "retea"...
mai intai sa avem noi HD si pe urma iti zic, ca se gasesc "solutii" eu garantez ca o sa merga in "retea" daca nu la inceput, intr-un final o sa functioneze...dar cum spuneam sa nu ne vedem cu sacii in carutza...fapte cu hd-ul si pe urma vom vedea
eu pot pune pariu ca pana in 2010 (poate si mai tarliu) nu avem la nici un dth ceva concret...( momentan ma multumesc cu TVR si PROTV hd in terestru, romanesti.)
a, era sa uit... Cand vine HD-ul? Nu vine!!!
cheers
When war is in your blood . . .
Vine si HD-ul,doar ca e nasterea grea.Nu degeaba ocupa loc pe TP la bulgari http://www.lyngsat.com/packages/bulsatcom.html ,numai ca pana luna viitoare in septembrie nu cred ca vedem vre-o oferta concreta.Poate se trezesc si ceilalti ca TVR va transmite Liga Campionilor in HD.
:
asta cu trezitul, nu prea e de incredere, si protv-ul are hd de prin 2006 acu...om trai si om vedea... eu ma gandeam ca in UCL toate meciurile sunt transmise HD, nu? deci boom-ul ce face??
TVR ul va transmite doar meciurile din grupe in HD si nu este foarte sigur (ma refer la meciurile de pe teren propiu ale Urzicenului).... in privinta HD.eului mioritic ceva concret nu cred ca o sa avem curand.
Deci am dreptate, Nu vine!!!![]()
Pai sper sa foloseasca cu spor CAR-ul HD pentru care faceau licitatie http://www.tvr.ro/articol_print.php?id=62677 .In rest e bine pentru ca nu vom avea reclame stresante gen ProTv sau benzi cu SMS-uri gen GSP.Despre comentatori nu zic nimic,daca ai ochi te uiti,nu trebuie sa-ti povesteasca cineva cum da un fotbalist cu piciorul in besica.Discutiile despre comentatori mi se par doar asa de fite (inafara de Miki Serbanescu care chiar e dezastru).
Dar am deviat,sa asteptam ofertele toamnei si sa speram ca vor veni din partea celor care ne vor da posibilitatea sa punem cardul in share.Din partea altora:cahh!
: