sunt de acord cu oi versiuni dar nu sunt de acord sa le separe atata , jumatate din lista este off
Dislikes: 0
Tot respectul pt. Mower dar is total dezamagit. De cand au aparut aceste versiuni in weekend nu prea ma mai pot conecta la parteneri nici macar cu varianta 21fix2 cu care a mers inainte, aleator se conecteaza la 10-20% la fiecare varianta (21, 24, 28, 29).
Restart am facut la toate: la modem, la router la mbox si la dreambox (sper ca n-am uitat nimic), daca e nevoie reconstruiesc si casa...........
Sper ca sa se rezolve cat de curand!
sunt de acord cu oi versiuni dar nu sunt de acord sa le separe atata , jumatate din lista este off
fiti aliati !
Din 64 am 19 off si oricum aveam 10-12 offline inainte din motive pe care nu le intelegeam.Rabdare ca trec toti.![]()
:
Cu incetu s-au conectat si la mine... de ieri seara si pana azi dimineatza au intrat vreo 50 oameni.. deci se conecteaza dar vad ca are nevoie de timp.
Probabil noul mbox e mai timid.![]()
Evident mbox0.6 este incompatibil cu mbox0.5, dar totusi da semne bune, am incredere in el.
deocamdata e ok, desi sunt deja 3 builduri pe 0.6
The quieter you become, the more you are able to hear...
sa inteleg ca mbox 5_29 nui compatibil cu mbox 6 ?
inca nu lam testat
fiti aliati !
Dap asa este!
Dar hai sa fim serioshi, deja ne-am obisnuit oricum cu acest lucru :P .
Totushi ma bucur ca se avanseaza...
numa' bine!
Last edited by Snow; 08-06-09 at 09:36. Reason: regula12
eu inteleg munca pe care o fac cei din spatele mbox ! dar sa stau sa alerg dupa useri ca s-au schimbat versiunile e prea de tot ! am ramas la 04.023 care merge bine si pana nu se stabileste nu am de gand sa trec pe noile versiuni.
Nu tre sa alergi ca vin ei singuri (treaba asemanatoare cu turma de oi), oricum un pic de sport nu strica...dar sa stau sa alerg dupa useri...![]()
DM800 + DM3800 + Inverto + ceva offset alb + CCCam
Acum mbox 6 merge bine,peers-i sunt online rapid.Irdeto ar trebui sa se corecteze odata cu trecerea tuturor la ultima versiune.
:
Intr-adevar peershii se conecteaza rapid dar mboxul nici nu-i mai lasa sa plece, cu modemul scos din priza totz au ramas online. Ideal pt userii care nu sunt online 24 din 24
. In ceea ce priveste irdeto, acum merge ok.
DM800 + DM3800 + Inverto + ceva offset alb + CCCam
Mai bine asa decat offline cand de fapt sunt online.Oricum un restart/zi prinde bine si eu am cam aceeasi peers online dupa fiecare restart,deci sunt acolo.
:
Dar ce liniste s-a lasat!Am impresia ca va merge bine de nu mai ziceti nimic.
De fapt nu am impresia ci chiar stiu!![]()
:
Eu am in permanenta cam 20 peers off-line. Si mai stiu pe cineva care pateste la fel si are mai multe linii ca mine. Se pare ca e un "target" de 20-25 off-line![]()
The quieter you become, the more you are able to hear...