Dislikes: 0
Nope.Am 13-14 dupa restart si 9-10 dupa 1 ora.
:
Problemele de acuma, care nu sunt foarte mari sunt doar cu trecerea la offline a userilor (care nu ies in mod normal cu touch) si cu Hello -urile exagerate, eu am cel putin 1 / secunda. Ce sa facem, mboxul e prea politicos. Dar daca aceste "salutari" nu afecteaza deloc functionarea (ma refer ca nu creaza freez) atunci pe mine nu ma deranjeaza.
Hello!
DM800 + DM3800 + Inverto + ceva offset alb + CCCam
Ceva noutati (speram ca inbunatatiri) sunt la mesajele Hello la build 0007. Vestea mai rea este ca din nou necesita trecerea tuturor partenerilor la aceasta versiune, caci nu este compatibila cu versiunile precedente.![]()
build 0009 pare ca merge din nou ok cu cele vechi (0006), dar totusi este recomandat de catre "creator" a folosi noua versiune pentru a scadea traficul.
Inca nu a aparut,dar:
Daca iese aia cu "stable" as fi cel mai bucuros,dar de obicei la fiecare versiune noua cu schimbari majore au aparut si probleme care s-au rezolvat tot cu ajutorul userilor de pe forumul lui si nu al beta testerilor.Asteptam sa vina si sa mearga bici din prima,dar poate ca nici asa nu e bine ca ne plictisim.![]()
:
Imi poate spune cineva ce versiune mai noua de mbox este compatibila in totalitate si cu versiunile anterioare, mai vechi...?
Ultima versiune de Mbox ce se leaga cu Gbox shi Mbox (pana la Mbox 0.4 build 0023) este Mbox 0.4 build 0023. Celelalte versiuni de Mbox 0.5, 0.6 nu se mai leaga de Gbox shi nici de Mbox pana la 0.4 build 0023. Deci raspunsul este Mbox 0.4 build 0023
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!