E o mare vrajeala cu AU la gigi pe 3.50 nu mai raspanditi zvonuri aiurea
E o mare vrajeala cu AU la gigi pe 3.50 nu mai raspanditi zvonuri aiurea
@horatyu: am facut cum ai spus. apas pe butonul verde si in dreapta sus imi apare meniul :standard, teletext si off. cum pot sa selectez la subtitrare limba? am incercat toate tastele. pe digi film 1 nu am facut nimic, numai ca am asteptat putin si imi apare subtitrarea, dar pe digi film 2 sau pe national geografic sau pe hbo comedy nu merge.
merci anticipat,
adrian.
Pune pe fiecare canal care nu are subtitrare apasa butonul verde si selecteaza STANDARD si OK si apare 'salvare date' asteapta cateva secunde si o sa-ti apara sibtitrarea![]()
merci cipry. exact asa am facut si eu. nu stiu ce naiba se intampla. o fi de la versiunea de bin?(3.49) de exemplu aseara am mai incercat pe digi film 2 si tot nu mi-a aparut. apoi am mai verificat pe digi film 1 si desi erau setarile corecte nu a mai mers la urmatorul film. cu ce gresesc? o sa incerc sa pun si versiunea de soft 3.53 new menu, dar am zis insa sa intreb inainte.
o zi buna,
adrian.
Probabil si de la soft nu merge subtitrarea.Cred ca tu ai versiunea new menu incearca 3.47 sau 3.53 dar baga versiunea old_menu!.
Inainte sa pui alta versiune de soft da un factory reset si mai incerca la subtitrare.
Salut pentru toata lumea! Diseara oare vom avea "de lucru"?![]()
soft virgin de fabrica pentru echo 771-791 gasesti aici
http://www.girlshare.ro/475893
salutare. am reusit. am dat factory default si apoi am pus sw 3.53. am selectat standard si am subtitrare. pe sw 3.49 cand aveam subtitrare pe digifilm1 numai aveam sunet, nu stiu daca de la soft sau cand l-am frecat eu cu subtitrarea. acum nu imi mai merg cheile. le-au schimbat? eu am pus 00-3520 etc. astea sunt ultimile?
@ullisse A mai facut azi au?
salutare. voua va merge acum digi? mie nu-mi merge.
ce s-a intamplat cu digi? nu au mai aparut key? de ce nu mai merge?