Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: Rusinos!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Rusinos!

Nu am dat nume tocmai pentru a nu se isca polemici deci.....fapta in sine este ffff rusinoasa iar cei ce o fac macar daca ar avea habar despre ce e vorba in topicurile ce le copiaza dar sunt 00000 la acest capitol sau...au un coeficient de cunostinte de 5% din tot ceea ce au copiat,cu alte cuvinte unii isi construiesc reputatii pe spatele altora......no comment!!

PS!! eu am facut si fac copy/paste dar...aceste copy le fac cand nu am material propiu, ex. foto iar explicatiile le scriu eu asa cum le inteleg eu a fi corecte si pe intelesul tuturor,nu fac copy/paste la ce a muncit cineva sau sa fac traduceri cu google ca sa dau alt ex. de alt gen de copiiatori la norma,asa ca sa nu bagam in aceiasi oala si 'ciobul si oala'
    Last edited by andres; 06-05-09 at 19:55.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca te deranjeaza foloseste PM.
    :

Standard RSP member bibbicu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by andres View Post
    .....e scriu eu asa cum le inteleg eu a fi corecte si pe intelesul tuturor,nu fac copy/paste la ce a muncit cineva sau sa fac traduceri cu google ca sa dau alt ex. de alt gen de copiiatori la norma,asa ca sa nu bagam in aceiasi oala si 'ciobul si oala'
    Spanioale, nebunaticule, ti-ai tras clona? Vechiul ID nu mai era actual?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Humax Digi+II, HSS 1160NA DigiTV, offset 0.8Fe, offset 1.15Fe, 40m cablu, LNB 0.2 dB Smart Titaniu