Sa inteleg ca cei de la D&K satellite, din M. Ciuc, au ramas pe dinafara privind comercializarea noului echo?
Sa inteleg ca cei de la D&K satellite, din M. Ciuc, au ramas pe dinafara privind comercializarea noului echo?
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Daca o sa fie pe linux o sa ma bag si eu la unul daca nu o sa mai astept.
OK m-am grabit si eu un pic....
nu e vb de receiverul cu linux... diadi e dealer dk-sat.ro care anunta varianta cu linux in iunie.
Receptorul are 1- Card reder, 1 common interface si port usb in fata, in spate composite, rca, digital audio, scart si hdmi, rs 232 deci cam tot ce ii trebuie .......
E similar cu echosmart 791 din ce mi s-a spus ca dotari ... se livreaza de saptamana viitoare la pretul imbatabil precizat ........672,4 lei.....
Cand soseste il pun la testat si va dau detalii....
noutati? l-a cumparat cineva? (pe el, pe receptor)![]()
When war is in your blood . . .
Salut!
La DK Sat in Targu Mures au de luni in stoc, dar nu comercializeaza pentru ca se asteapta soft nou pt. ele, deoarece cel cu care au venit are niste probleme.Au spus maxim o saptamana si se vor scoate la vanzare.
VU+ UNO 4K SE, VU+ Solo SE, Edision Progressiv Hdc+, Kathrein UFS 910
proc: STI 7109 266MHz
192Mb SDRam, 64Mb videoram.192Mb SDRAM, 64MB videoram.
display: 9bit VFDdisplay: VFD 9bit
Video res: max 1920x1080 4:3 vagy 16:9Video res: 1920x1080 max 4:3 sau 16:9
Audio decomp: MPEG1, MPEG2, MPEG2 AAC, MPEG4 AAC, /HELLO HD AUDIOSZABVÁNYA) aacPlus és WMA.Decomp Audio: MPEG1, MPEG2, MPEG2 AAC, AAC, MPEG4, / Hello AUDIOSZABVÁNYA HD) aacPlus si WMA.
Video decomp: mpeg2 h.264/vc-1, mp@hl, mp@ml, sp@ml, avc hp@l4.1, vc-1 apl@l3, mp@hl.Decomp Video: mpeg2 h.264/vc-1, MP @ HL, MP @ ML, SP @ ML, hp@l4.1 AVC, VC-1 APL @ L3, MP @ HL.
Sharp tuner, SR: 2-45MbSharp tuner, SR: 2-45Mb
Last edited by Snow; 04-05-09 at 16:02. Reason: r12