Eu am rdslink si pot accesa sateliti.info dar nu merge sateliti.org.
Dislikes: 0
Eu am rdslink si pot accesa sateliti.info dar nu merge sateliti.org.
Cum adica?Il poti accesa dar nu merge si totusi reusesti sa postezi?Poate ai gresit undeva in exprimare ca nu se intelege.
:
Se incarca greu si la mine cu clicknet.La birou unde am RDS nu merge,cu Vodafone merge brici.
Sper sa se remedieze si sa nu mai fim nevoiti sa epelam la proxyuri.
eeee sandu sa faci rau nu e greu deloc dar noi dovedim ca avem coloana,el ne ataca pe noi fara motiv a nu stiu cata oara dar viata are grija sa le aseze pe toate![]()
Va rog frumos nu mai bagati in seama toate vorbele spuse de toata lumea si aberatiile care le scot alti pe alte forumuri ...
pai ce vrei sa ati apara tie pe sateliti.org ?
Deocamdata merge ok pe rds. Chiar nu inteleg cu ce deranjeaza site-ul asta pe unii de recurg la magarii din astea?E un site de informare si atat.Jeez.
Make it so number one!
Tot stau sa ma gandesc cum se coboara RDS la nivelu unui forum
Ai vrut sa spui "miniforum".
Minuscul,mic,pubela,etc.
:
pai RDI coboara pe zi ce trece in ultimul timp , in curand vor ramane doar moderatorii online daca contiunua sa-si bata joc de useri.au ramas fixati ca sunt cel mai mare site romanesc dar asta a fost demult, in realitate sunt unul din miniforumurile de care vorbesc.mai nou se da bere pentru un click (vezi in semnatura unuia din administratori) si inventeaza tot felul de falimente si bombe ptr. a mai atrage cativa useri dar si asa tot dresajul de caini si amenzile de circulatie raman principalele subiecte de acolo.ataca in stanga si in dreapata dar nu vor sa recunosca adevarata problema, userii pleaca din cauza lor nu din cauza altor site. aceste site nu ar fi existat daca se purtau omeneste, mai toti am inceput acolo. inca mai sper ca-si vor da seama ca nu sateliti sau alt forum le fac probleme,isi fac singuri cu mana lor. chiar daca maine am dispare ca site ar apare altul cu acelasi profil dar nu se vor intoarce userii acolo.
Last edited by dan2000; 22-03-09 at 15:57.