se pare ca incubus 0.75 nu merge cum trebuie pe kathy. cu aparitia versiunii acesteia suportul s-a canalizat doar pentru receptoarele ipbox si azbox
se pare ca incubus 0.75 nu merge cum trebuie pe kathy. cu aparitia versiunii acesteia suportul s-a canalizat doar pentru receptoarele ipbox si azbox
La azbox nu merge enigma,merge software oficial numai.Ceva miscarile se face si pt Azbox pt enigma 2 dar are mult drum inca.Asa acuma toti noi clientii au o dilila mare:
Azbox care are incubus (cccam) dar nu are enigma?
Kathrein cu enigma care ruleze ok dar fara incubus care stie cccam?
Ipbox care are incubus (cccam) dar nu are o versiuna stabila de enigma?
Sau pe dreambox care are enigma si cccam dar costa cel putin 2000 ron?
Nu stiu cat o tine iuresu, dat momentan la Kathy se lucreaza intens la e2, enigma care se duce si la Ipbox.
Am senzatia ca sunt implicaiti producatorii coreeni, nu firmele europene.
Oricum exista si foarte multi pasionati care lucreaza in acest proiect.
Incubus se pare ca se protejeaza, am vazut ca citste confuguratia hardware a receptorului.
Va trebui sa rezoolve si pe e2 cu el, momentan trage tare pe imaginea dgstation de la Ipbox si compileaza
si pe e2 dar aia de e2 are probleme.
La ipbox viitorul e e2, din testele mele se comporta mult mai bine receptorul
in e2 decat in imaginile bazate pe dgstation.
E drept ca incubus 0.75 merge aproapae perfect pe mai multe lini pe aceste imagini.
Despre e2 pot spune ca versiunile din martie sunt mai sprintene, media playerul merge aproape perfect,
daca ai linii bune totul e vis (pe Mbox zic).
Cand va reusi sa corecteze si incubusul pe e2, va fi pe ccc@m perfect la enigma SH40.
Last edited by zildan; 18-03-09 at 13:30.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
pai e frumos din partea lor ?
atunci si ipbox-ul sau cine se ocupa de incubus ar trebui sa "cotizeze" pt e2 pe ipbox , daca e sa o "luam asa"