Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 111

Thread: E2 Rsp 2.02 Tdt 953

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: E2 Rsp 2.02 Tdt 953

webif-ul are un readme care nu este publicat inca, dar care incepe asa:

Before you use webif test your browser.
    It passes this test? http://www.webstandards.org/files/acid2/test.html
    And even more, since webif uses intensivelly ajax and other web2.0 things, does your browser gives you something "viweable" here? http://acid3.acidtests.org/
    If it does you're up for a good start, if it doesn't, try and use an internet browser. I don't support any browser that doesn't pass at least the first test.
    Webif uses cookies to store the selected theme and the list of favorites. You need to have cookies enabled if you want to use those features. Also it's totally dependent on javascript and it's unuasable with javascript disabled.

IE nu trece acele teste asa ca nici nu ma intereseaza daca merge sau nu. Daca as face totul sa mearga in IE timpul de dezvoltare pentru webif ar creste extrem de mult si nu am timp pentru asta. Cu toate astea, merge stream in IE, doar ca din motive doar de el stiute nu vrea sa afiseze in browser. Daca apesi sa vezi fullscreen va merge. De fapt in momentul cand am pierdut inca 2 ore ca sa incerc sa fac sa vada totusi si cand nu e in fullscreen am decis ca nu merita. Un browser care nu respecta standarde mai vechi de 10 ani si care se lauda ca abia in urmatoare versiune va trece testul acid2 nu merita atentia mea. Imi bat capul destul cu el la munca ca sa o mai fac si in timpul liber.

Referitor la Opera. Nici nu stiu, pluginul vlc se instaleaza si pe Opera? Pentru ca daca nu o face, nu pot face nimic. Daca se instaleaza voi instala si eu Opera sa verific. Astept un raspuns aici.

Tocmai am terminat adaugarea optiunii de a sterge liste de favorite din receptor, iar urmatorul pas e sa fac streamul extern sa mearga. Macar sa incerc sa fac asta

RSP - TEAM
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: E2 Rsp 2.02 Tdt 953

Quote Originally Posted by tic2000 View Post
    And even more, since webif uses intensivelly ajax and other web2.0 things, does your browser gives you something "viewable" here? http://acid3.acidtests.org/
    @tic2000 excelente link-urile si metoda pe care ne-ai indicat-o pentru testare. Multumesc mult.

Cum pot interpreta, si pe cine sa dau vina, daca la acest acid3 test, Firefox 3.0.7 al meu, se opreste la 71/100 si patratelele nu ajung sa se coloreze? Imi lipseste ceva hardware sau software? Ca nu ma prind.

Si inca o data ingaduit sa-mi fie sa iti multumesc si sa te felicit pentru webif. E bestial si tot creste in performante