Regula 12.
...parerea mea este ca poti sa incerci orice soft ca nu cred ca ai sanse sa vezi subtitrarea pe acest tip de receptor....eu am incercat cateva(softuri) si nici unul nu mi-a vazut subtitrarea...![]()
Regula 12.
...parerea mea este ca poti sa incerci orice soft ca nu cred ca ai sanse sa vezi subtitrarea pe acest tip de receptor....eu am incercat cateva(softuri) si nici unul nu mi-a vazut subtitrarea...![]()
Last edited by zmeura; 17-03-09 at 14:02.
atunci su softul original (adica ala de-al are receptorul, cand vin oamenii la instalare) de ce vede sub dvb?
nu trebuie decat o minte stralucita, a cuiva care stie programare, si totul e gata, adica sub bvd si pentru noi ceilalti, problema este ca acel cineva inca ne este necunoscut noua, muritorii de rand.
cum am spus, io nu am testat, ca nu mai am ksf 100.
cand fac rost, testez shi spun, ca poate merge, nu merge - bine, nu mai zic nimic despre acest lucru, greseala mea ca am intrebat.
Last edited by usa10010; 17-03-09 at 17:00.
SERVICIU CONTRA...... SERVICIU.
Help me, so i can help you! In many ways i can.
nu este mare lucru de facut..rabdare(timp)..si tut... editare (pache) a unui soft original se poate face dar se elimina cateva optiuni pache ptr sco100 este 312kb originalul are 272kb liber acesta mai necesita si cateva editari a unor noi optiuni in system-setup se pot elimina jocueile care sunt de 117kb
..::EGAMI TEAM::..
tocmai aci e problema, ca nu toti, noi astia - muritorii de rand in ale programarii sau editarii suntem in pom, cel putin io, nu am reusit sa inteleg deloc radiac tools, sau cu ce naiba se poate face ce spui tu.
SERVICIU CONTRA...... SERVICIU.
Help me, so i can help you! In many ways i can.
Eu imi cam bat capul de ceva timp cu radiac tools si incerc sa inteleg cum stau lucrurile cu subtitrarea.Am descoperit cum traduci meniul aparatului din eng. in rom. dar cu subtitrarea nu stiu cum se procedeaza(nu are legatura una cu cealata).Poate ne ajuti ca vad ca ai mai multe cunostinte.Uite cine vrea sa isi bata capul gaseste ceva aici http://world-sat.info/forum/showthread.php?t=49421 ca exemplu.Mai astept ceva timp apoi arunc conserva pe la tara![]()
Uite cine vrea sa se joace se ia asa:
1.http://np-ulc.net/index.php?directio...SID=67f111e3b6 binul KaonTeam_HW-FF.0C.FF_EMU194_Eng-Arab-Farsi
2.se instaleaza Kaon CDH 4.9 si KUP230 din arhicunoscutul site http://www.sat.us.pn/
3.se incarca binul apoi in CDH 4.9 se bifeaza ROMANIAN.
4.Conectati recul la PC si urmati ce zice programul
Concluzie.Aveti meniu in Romana, se poate selecta subtitrarea in Romana dar nu se intampla nimic.Acum iar il rog pe gobi2000 sa ne ajute cu subtitrarea bineinteles daca stie.Vointa exista si daca merge la Turci,Spanioli,Francezi,Germani nu vad de ce nu ar merge si la noi.Bafta si sper ca o putem rezolva impreuna(din partea mea aveti tot sprijinul)Astept idei.
ATENTIE!!!! Valabil pt. 12.C0.A5
Puteti incerca fara nici o problema nu se pierd setarile,favoritele sau keyle si nici nu se reseteaza conserva.
Regula 12.
Ok poate nu m-am facut inteles.Vroiam sa zic ca exista bin-uri pt.diferite limbi nu sub. pe teletext.Ceva documentatie in acest sens exista?
Last edited by zmeura; 29-03-09 at 21:38.
....nu e chiar asa cum spui tu ca "numai laudarosi" deoarece si pe mine m-au ajutat altii de aici de pe forum....sa sti ca sunt si baieti de treaba...oricum cu mare placere si daca te mai pot ajuta cu ceva posteaza iar daca pot sa te ajut o fac cu mare placere![]()