Results 1 to 14 of 14

Thread: Le-au luat si masinile

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Le-au luat si masinile

Si de ce e crud?Ce e asa grav ca circula acum pe timp de criza cu logan si chevrolet-matiz?Ce,iar dau faliment?Stiu asta de doi ani.
    :

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking Re: Le-au luat si masinile

Faptul ca o anume firma privata le-a luat masinile la oarece directori zonali ...ma lasa absolut rece. E mai greu pentru toti acum , asa ca respectivii ar face bine sa mai mearga si ei pe jos sau cu un mijloc de transport in comun , ca doar nu s-au nascut la volanul masinii .

In plus de asta , cand acestora le-a fost bine ...au zis ceva ?

* ce-am scris mai sus este valabil pentru oricine se plange
    ** nu cunosc pe nimeni de la boom sau de la alt DTH
    Fost membru al acestui forum

Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mare e gradina...

Sa vedem ce fata vor face unii mari anuntatori de bombe atunci cand vor vedea din nou masini la manageri si inca unele mai performante (cel mai probabil Volkswagen)
    Au gasit doar un contract foarte bun... apropo, cauta si spatii noi de inchiriat pentru filialele locale
    Asadar, nici in 14 nu ii doare... mai mult, vor lansa in curand un sistem de activare/inchidere ordine de service/instalare prin wap-ul de la Vodafone
    Si, spre marea dezamagire a unor papagali, imprumutul de cateva milioane de euro este foarte aproape iar cu acesti bani se va face o adevarata campanie pentru HDTV si CL 2009
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Standard RSP member bibbicu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ne poti spune specia acelor papagali? Ca padurar am aflat cine este. Asta esa sa fie egalitate de scor.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Humax Digi+II, HSS 1160NA DigiTV, offset 0.8Fe, offset 1.15Fe, 40m cablu, LNB 0.2 dB Smart Titaniu

Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ma refeream la @fanta, cu care dealtfel am incetat ostilitatile ci la unii papagali pusi de romtelecom sa loveasca in digi si boom... useri gen flavia care bantuie pe forum-uri

Cat despre restul, oare nu s-au saturat sa tot astepte falimentul Boom ?
    Se fac 3 ani de la aceste anunturi si iata ca boom merge in continuare... cu bune cu rele imediat fac 300.000 abonati si sunt pe cale sa lanseze un pachet HD pana in luna august 2009
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

daca va uitati putin la ce fac dth-urile din cehia si polonia(pe vremuri de criza) o sa constatati o dezvoltare continua si la cel mai ridicat nivel tehnologic-apare chiar si nova sport hd-in cehia;cea mai buna arma acum o consider dezvoltarea si nu conservarea;numai cine se va dezvolta va avea de castigat.
    ps. consider ca in format hd sunt necesare canale de documentare(dar nu history) sport ,filme si unul -doua generaliste.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Din ce am aflat eu la b..m le-au injumatatit si salariile agentilor de vanzari. De la 1900 iau acum vreo 900, basca penalizari daca le pleaca clienti contractati. Cel putin asa mi-a spus mie o cunostiinta ce are o ruda care lucreaza acolo. Cica vrea sa caute altceva de lucru, de bine ce-i le merge.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Si de ce e crud?Ce e asa grav ca circula acum pe timp de criza cu logan si chevrolet-matiz?Ce,iar dau faliment?Stiu asta de doi ani.
    nu e vorba de falimente sau alte prostii doar de faptul ca isi dau cu stangul in dreptul,nu e nicio defaimare la adresa boom e doar o constatare,reala, nu e o bomba si nici motiv de suparare pentru rzbvro:faptul ca se vor dezvolta in continuare este binevenit ! dar chiar doare adevarul ?