Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: "Nu te supara frate!"

Spany, contul nu il va sterge nimeni, poate banat sau nu il mai accesa!

Eu zic sa ne pastram calmul si sa continuam o prietenie (virtuala) fara acuze si scandal. Sunt greseli care le facem independent de voinata noastra dar in altele se poate sa fie si intentie... Forumurile sunt locuri virtuale unde discuti anumite chestiuni predefinite de subiectul respectivului forum, RSP este dedicat receptiei TV prin satelit in special.
    E inevitabil sa apara si contradictii, dar acestea se pot depasi daca dorim cu putina inteligenta. RSP este deschis tuturor, dar va fi inchis pentru cei ce nu se conformeaza nor minime reguli de convieture virtuala!

Inca odata, userul @Spaniolul nu va fi sters de pe RSP, cum nu va fi sters niciun alt user! (au mai cerut si altii)
    Regulamentul RSP nu poate fi pus in discutie!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Bun! fie ca tine,atunci da-i BAN lui @Zmeura pentru atac la persoana,ma calomniat!! conform regulamentului trebuie sa primeasca BAN!! ai spus ca nimeni nu-i mai presus de regulament! ia sa vedem ii dai 7 zile BAN?

Articolele 16,17 si 18 din regulament;

1. Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
    2. Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumului sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters.
    3. Orice denigrare a forumului sau a membrilor, moderatorilor, adminilor lui pe alte forumuri se pedepseste cu avertisment sau ban
    http://www.sateliti.info/showthread.php?p=3#post3

Postul lui @Zmeura la adresa mea se incadreaza perfect in aceste 3 articole,asteptam sa vedem daca esti;
    Cu adevarat impartial si dai dovada de fair-play!!BAN 7ZILE!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Spany, contul nu il va sterge nimeni, poate banat sau nu il mai accesa!

Inca odata, userul @Spaniolul nu va fi sters de pe RSP, cum nu va fi sters niciun alt user! (au mai cerut si altii)
    Regulamentul RSP nu poate fi pus in discutie!

Conform regulamentului;
    RSP forum isi rezerva dreptul de a utiliza orice articol aparut pe acest forum. Prin postarea facuta sunteti de acord cu acest lucru si va cedati drepturile catre RSP forum

Perfect!! va cedez VOUA munca mea de 2 ani dar.....Nik-ul Spaniolul va trebui sa dispara definitiv din acest forum!! nu ma intereseaza ce faceti cu topicurile scrise de mine,le dati la altii faceti copy/paste si vi le insusiti e problema VOASTRA!! VA APARTIN!!
    SINGURUL LUCRU CARE NU VA APARTINE ESTE; NICK-ul meu SPANIOLUL!! el va trebui sa dispara din orce topic/thread si din forum!!
    ESTE AL MEU NU AL VOSTRU!!
    POSTARILE VOASTRE!!
    NICK-ul MEU!!
    Un schimb reciproc avantajos!