Sunt interesat de antena ta dar cam greu cu transportul fara sa o aduca indoita.
Dislikes: 0
Vand antena parabolica 1,9 Al (Peruvision)dintr-o bucata+montura polara+lnb invacom 0,3 quad flansa totul la 450 ron sau schimb cu dreambox 500 ,zona jud Arad.
Sunt interesat de antena ta dar cam greu cu transportul fara sa o aduca indoita.
Ocazia vanzarii? e deformata antena, e subtire antena? eu sunt din Arad si as fi interesat.
Cred ca cel mai bine ar fi sa ne pui 2-3 poze sa vedem si noi in ce stare este.
antena e ok,defapt am trei instalatii identice dar una imi las mie.poze nu am deocamdata dar incerc sa fac rost de un aparat foto.
sal.
salut @stefyb67 sant si eu interesat sa cumpar o antena fi amabil pune niste poze ca sa o vad si eu in ce stare este ,problema acuta o reprezinta insasi transpotul cam nasol , multumesc anticipat
care e ultimul pret
antenele de peruzision=marfa turceasca deci trageti concluziile
sunt din tabla de al subtire
Scuze ca ma bag peste postul tau
Click aici sa beneficiezi de oferta speciala:
antene satelit 1,8 m aluminiu petale fixa + LNB Invacom single doar 124.5 usd.
OFERTA LIMITATA!!!
http://www.mst.ro/antene.html
PS: Asteptam pozele la antena ta!Si eu unul numi fac probleme cu transportul.
sal uite ceva poze:
![]()
Last edited by stefyb67; 16-01-09 at 13:56.
Ce minunatii ai nenea.... Cred ca ma duc sa-mi bat nevasta
![]()
Update ?![]()
resofty: tu esti sigur ca la oferta aia ai antena de aluminiu? Nu scrie nicaieri pe net ca e de Aluminiu.
stefy: LNB e din ala cu iesiri speciale, sau merge direct la 4 tv? Parca invacomul face doar cu iesiri "speciale" care sunt dedicate la cablisti.
sal,lnb-urile sunt quad deci au patru iesiri independente.Alea de care zici tu 'speciale' sunt quatro (orizontal high,oriz.low,vert.high,vert.low)
Da antenele sunt de aluminiu, 1 din depozite zice ca oferta nu mai e valabila, in alt depozit zice ca mai sunt 100 de produse...
oferta care acum am primito de la ei e antena 1,8 petale (Fe) +LNB SNF Invacom 114USD+TVA, zice ca oferta cu Al. nu mai e valabila....ciudat...unul spune asa ...unul altfel...si acum tot ce au de Al. e de la 927lei in sus
PS: ce scrie mai sus postat de mine e ce scrie pe net unde specifica faptul ca e de aluminiu.