Results 1 to 15 of 33

Thread: HD? Ipbox 900, Kathy 910 sau altceva?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Default Re: HD? Ipbox 900, Kathy 910 sau altceva?

un sfat :

- daca va tin buzunarele , cumparati unul de la reprezentantii de aici : http://www.dream-multimedia-tv.de/english/dealer_EU.php , fiindca altfel veti avea cam 95% sanse sa luati "teapa" cu "originalele"

- daca nu va tin buzunarele si un ip box 910hd isi face treaba ca lumea (pe sharing , fiindca e2 pt. el este foarte asemanator cu e2 pt. kathy) si in plus la acest receiver aveti parte de un "cooler" deja din constructie pt. racirea interioara , nu ca la dm800 unde probabil la vara mai mult ca sigur va trebui sa umblati cu diverse adaptari pt. racirea lui interioara

mark21 eu am kathy si nu-l vand avand in vedere amploarea versiunilor de e2 care au aparut in ultima luna si-l folosesc ca si client cu incubus legat la un dm500 , totul conteaza in aceasta situatie cum si de unde ai/iti vin liniile , cate odata se vede fara prb. , cate odata se mai blocheaza
    oricum ai 2 lucruri sigure : 1 - este mai sensibil decat "amaratul" de dm 500 si 2 - poti urmari prg. hd atat free cat si codate , bine inteles legat de situatia mai inainte scrisa pt. linii
    per general sant multumit de el , fiind convins ca si cu un alt receiver hd nu vei fii multumit 100% (dupa mine nu exista 100% , trebuie sa aibe si ceva care te va nemultumi soft sau hard)
    Last edited by mario08; 05-01-09 at 22:29.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    un sfat :

mark21 eu am kathy si nu-l vand avand in vedere amploarea versiunilor de e2 care au aparut in ultima luna si-l folosesc ca si client cu incubus legat la un dm500 , totul conteaza in aceasta situatie cum si de unde ai/iti vin liniile , cate odata se vede fara prb. , cate odata se mai blocheaza
    oricum ai 2 lucruri sigure : 1 - este mai sensibil decat "amaratul" de dm 500 si 2 - poti urmari prg. hd atat free cat si codate , bine inteles legat de situatia mai inainte scrisa pt. linii
    per general sant multumit de el , fiind convins ca si cu un alt receiver hd nu vei fii multumit 100% (dupa mine nu exista 100% , trebuie sa aibe si ceva care te va nemultumi soft sau hard)

salut!

eu am deja un dm800, dar cum spuneam ma cert cu nevasta la hd..
    al doilea rec hd nu vreau sa coste mai mult de 200e, si asa a crescut euro..
    si nici n am pretentia sa fie nou, sa mearga incubus, si gata..
    am server de cccam si usor il pot lega..

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

salut si te inteleg perfect , numai ca daca faceai acesta "miscare" prin toamna , aveai sanse mai mari decat in prezent de a-ti cumpara un kathy la 200e
    in prezent mai greu din 2 pct. de vedere :

1 - asa cum ai scris euro a sarit de 4roni si

2 - enigma2 a luat cam "aceeasi" amploare/dezvoltare pt. cele 2 familii de receivere ip box si kathy

iti urez succes totusi in achizitionarea celui de al 2-lea receiver hd si vezi daca mai are acel kathy la vanzare sau parca vindea/schimba cineva un ip box 900hd luna trecuta

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Voiam sa cumpar un IPBox 910HD (vreo 340 euro la digitalsatelit) dar azi am vazut pe ebay Germania Kathy UFS 910 la 260 euro. Licitatia mai e valabila inca vreo 7 zile. Ma gandesc serios sa cumpar unul, dar nu stiu daca poate face absolut tot ce poate un Dreambox sau IPBox. Vreau sa-l folosesc si la vizionat filme avi/mkv si ascultat radio de pe net.

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ipbox 910 are slot iar kathrein nu are.Fie atent ca circula clone de kathrein 910.La sectiunea lui kathrein exista un pdf care te ajuta sa recunosti daca e clona sau original.Parerea mea daca vrei kathrein cumpara din reprezentatul oficial,e un pic mai scump dar ai pecaul tau linistit.Pt radio prin net are ipbox un plug in (shoutcast ) care functioneaza foarte bine.Pt kathrein nu cunosc daca exista asta plugin.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa aproape 2 luni de documentare, azi m-am decis si am comandat un IPBox 910HD

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

de unde ai cumparat IPBOX-ul 910 HD ?

si cat ai dat pe el ?

apropo, pentru IPBOX 910 exista clone ? ...... daca da, cum fac diferenta intre o clona si un original

multumesc