Cu tot cu transport m-a costat 84,29 €, poti sa alegi varianta de transport care iti convine ai mai multe optiuni.Plata prin PayPal.
Sanatate
Cu tot cu transport m-a costat 84,29 €, poti sa alegi varianta de transport care iti convine ai mai multe optiuni.Plata prin PayPal.
Sanatate
Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.
Eu am cumparat dm500 clona in iulie,am platit 420 lei adus acasa, am testat toate imagini pt dm500 (nabilo darkstar2,nemesis,sif team 1.93,pli)dar acum am ramas pe gemini 4.40 si functioneza perfect cu cccam2.09.
Daca vrem sa legam 2 TV la DM 500 si in acelasi timp sa urmarim 2 programe tv diferite puteti sa-mi spuneti cum procedam?
Poti conecta dreamul la doua televizoare unul pe scart, celalalt pe rgb, dar vei vedea acelasi program pe ambele
Deci o solutie simpla ar fi un abonament si un receptor dublu luat in custodie ? Sau 2 DM 500 ? Apropo dm 500 stie sa 'vada' si extraoptiunile DTH -urilor?
cine imi poate spune ce diferenta ii intre unDreambox DM 500s su un Dreambox DM 600S PVR multumesc
Pe dreambox 600 poti pune si un hdd. Ai posibilitatea de mutliboot si pvr
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Sal!IMi zice si mie cineva un prog pt introducere key manual in DM500!
MY oo MY
Am mai spus si AICI. Cu TuxBox Commander poti introduce manual key in DM500, dar de ce nu folosesti calculatorul? este mult mai comod. Acest program daca nu este integrat in imaginea pe care o folosesti il poti instala numai cu calculatorul sau il iei cu DM dupa net ... deci pana la urma tot calculatorul te scoate din impas.
Last edited by dMd; 19-01-09 at 13:10.
Citeste asta:
http://sateliti.info/showpost.php?p=63223&postcount=670