Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 91 to 105 of 118

Thread: Suspendarea lui Basescu,un lucu bun sau rau?

Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Suspendarea lui Basescu,un lucu bun sau rau?

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Ca presedinte trebuie sa fi dimplomat sa ai sange rece .
    Corect ca daia au furat asa cei care au fost inaintea lui Basescu ,au avut singe rece. Si cand sa incalzit sangele in Basescu il l-au racit repede.
    Last edited by Sunt_Oltean74; 09-05-07 at 18:20.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by vid36 View Post
    Am impresia ca vrei sa ii invitam pe la noi.... Au venit prin 1947 si nu au mai plecat vreo 50-60 de ani. Buni prieteni, nu te lasa singur niciodata! De ce oare?
    A fost Ilici prieten cu ei si am platit cele mai scumpe gaze din Europa. Acum Tariceanu abereaza ca daca ramanem prietenii lor ne mai lasa ceva la pret. Din 250$/1000mc vom plati 249,99/1000mc + comision la mason?
    Sa revenim cu picioarele pe pamantul romanesc....
    corect!...oare inteleg toti asta??

Member Visitor dragon65's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by staric View Post
    Da ai dreptate, dar pana la acest OM avem nevoie de un GUNOIER care sa curate tot rahatul ...
    O gramada de gunnoi nu poate fi curatata decit incepind de la virf ! iar Basescu nu nu cred ca e GUNOIERUL potrivit sa faca asta !
    SALUT

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Bine e ca suntem de acord cu un singur lucru - avem o gramada de gunoi care trebuie curatat.
    Una din propuneri este Basescu ... din partea PD si PLD ... caz in care pierde vor fi anuntate alegeri ...
    PNL, PDSR, ... dati un NUME sa stim si noi care e contracandidatul...ILIESCU?

P.S.
    Eu votez NU nu basescu, eu votez NU PRESEDINTELE
    Last edited by staric; 13-05-07 at 21:33.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa ultimile intamplari cu aceste manifestatii pro-Basescu in care oamenii au fost amenintati cu pierderea locurilor de munca in caz ca nu merg,eu ii dau dracu pe toti si stau acasa sa beau o berica si sa fac un gratarel ii f...t in gura si nu ma duc la nici un vot,la o adica europa e mare am unde sa merg nu-mi fac probleme!!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Te lasi manipulat de pnl-isti? La mitingurile lui basescu s-au dus membrii pd si pld, plus cativa amatori de pachete de mancare, tricouri si sepci. Asta cu pierderea serviciului miroase de la o posta. Era tehnica psd-ului. Acum cand incearca sa isi schimbe parul, psd-ul nu mai reuseste sa adune mai mult de 8-10.000 de oameni, cu participarea tovarasului Ilici cu tot. Eu zic sa mergem la vot, si sa le dam peste bot.
    MERGEM LA VOT SA LE DAM PESTE BOT!
    Hai ca am facut un slogan.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by vid36 View Post
    Te lasi manipulat de pnl-isti? La mitingurile lui basescu s-au dus membrii pd si pld, plus cativa amatori de pachete de mancare, tricouri si sepci. Asta cu pierderea serviciului miroase de la o posta. Era tehnica psd-ului. Acum cand incearca sa isi schimbe parul, psd-ul nu mai reuseste sa adune mai mult de 8-10.000 de oameni, cu participarea tovarasului Ilici cu tot. Eu zic sa mergem la vot, si sa le dam peste bot.
    MERGEM LA VOT SA LE DAM PESTE BOT!
    Hai ca am facut un slogan.
    Uite ce ma facut,eram la o primarie facand anticamera la primar pentru niste semnaturi[avize ] si asteptand sa vorbeasca la telefon iata ce am auzit;

Dai ma dracului,spunele ca daca nu vin la miting le desfaci contractul de munca,dai in pz...a masii ca iti aduc eu oamenii,eu raspund,care nu vine dai afara

la asemenea afirmatii din partea unui primar am ramas masca,ajuns acasa vad la stiri pe diverse posturi oameni care se plang ca au fost amenintati ca sunt dati afara daca nu merg la miting,asa ca daca vedeam la tv,mai ziceam ca e manipulare,dar asa ca am auzit cu urechile mele ma lamurit,asa ca asta e,eu unul fac gratar si beau bere ,voi faceti ce credeti;

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Uite ce ma facut,eram la o primarie facand anticamera la primar pentru niste semnaturi[avize ] si asteptand sa vorbeasca la telefon iata ce am auzit;

Dai ma dracului,spunele ca daca nu vin la miting le desfaci contractul de munca,dai in pz...a masii ca iti aduc eu oamenii,eu raspund,care nu vine dai afara

la asemenea afirmatii din partea unui primar am ramas masca,ajuns acasa vad la stiri pe diverse posturi oameni care se plang ca au fost amenintati ca sunt dati afara daca nu merg la miting,asa ca daca vedeam la tv,mai ziceam ca e manipulare,dar asa ca am auzit cu urechile mele ma lamurit,asa ca asta e,eu unul fac gratar si beau bere ,voi faceti ce credeti;
    PS. primarul de care vorbesc e PD-ist,acum ce mai zici?

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Angry Re: Suspendarea lui Basescu,un lucu bun sau rau?

Quote Originally Posted by spaniolul View Post

Din pacate la noi inca se mai practica abuzul de putere... de eram in locul tau scoteam telefonul si-l rezolvam... doua trei cazuri de astea date pe mana presei, un pic de scandal si sa vezi cum se potolesc...

Greu mai vezi oameni cu coloana vertebrala in ziua de azi... banii si puterea ii orbesc pe majoritatea... pacat...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

E pe d...cu rezolvare ,unde ai vazut tu sa se rezolve ceva dupa ce au dat cei din presa sau TV un caz, nu se rezolva nimica!!!!!. Iar treaba cu primari care aduna angajati pt mitinguri o stiu de mai demult, cine d..cu se duce de buna voie la miting la IASI sau la CONSTANTA cu trenu in picioare sau sa mai stea cateva ore bune in soare ca sa l ia D...cu de caldura .

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    E pe d...cu rezolvare ,unde ai vazut tu sa se rezolve ceva dupa ce au dat cei din presa sau TV un caz, nu se rezolva nimica!!!!!. Iar treaba cu primari care aduna angajati pt mitinguri o stiu de mai demult, cine d..cu se duce de buna voie la miting la IASI sau la CONSTANTA cu trenu in picioare sau sa mai stea cateva ore bune in soare ca sa l ia D...cu de caldura .
    Crede-ma ca nu toti oamenii presei sunt fricosi... sunt destui care au "spate"... problema e ca si lumea e fricoasa si nu apeleza la ei... sau mai bine spus indiferenta...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Ca in orice razboi se folosesc orice fel de arme.
    Chiar daca nu il consider pe Basescu un Mesia al Romaniei, cred ca este omul care in acest moment poate schimba ceva. De aceea voi vota NU.
    Oricum va invinge cu 60-65%...

Mentioned
    3 Post(s)

Nu , ai inteles gresit eu nu am facut referire ca sunt fricosi sau nu ci la faptul ca dupa ce dezvaluie un caz care are toate acuzele sa fie unul de parnaie nu se face nimic de cei care ar trebui sa faca!!!

Mentioned
    3 Post(s)

Manipularea maselor este cea mai buna metoda!!!!!!!!!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Crede-ma ca nu toti oamenii presei sunt fricosi... sunt destui care au "spate"... problema e ca si lumea e fricoasa si nu apeleza la ei... sau mai bine spus indiferenta...
    Crede-ma ca nu sunt indiferent,mai ales ca mai sunt si corespondent de presa,dar.... punete in situatia mea;
    primarul ma stie,in anticamera eram doar eu si secretara,atunci cine sa fi soptit? secretara? in nici un caz e cu el de 2 mandate,atunci raman eu,dar daca zic cine si cu cine a vorbit,goodby autorizatii semnate de primar,asa ca o las moale,poate sunt las intr-un fel,dar am familie si copii,singurul lucru pe care il fac e sa nu ma prezint la vot,ii dau dracu pe toti!!!

Page 7 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast