Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2345678 LastLast
Results 76 to 90 of 118

Thread: Suspendarea lui Basescu,un lucu bun sau rau?

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Suspendarea lui Basescu,un lucu bun sau rau?

Quote Originally Posted by Sunt_Oltean74 View Post
    -FSN-Iliescu-PSD este organizatia care a rapit Romanilor sansa extraordinara data de istorie dupa 1989, de a crea o societate cinstita, cu sanse egale pt. toti
    -vina mare a PSD e si ca ii cuprinde pe toti cei care au praduit avutia nationala in folos propriu:NU NE VINDEM TARA,LASATI-NE PE NOI, FOSTI ACTIVISTI PCR, S-O DAM GRATIS CUI DA SPAGA MAI MARE!
    -PSD a infiintat moda "bugetarilor foarte bogati", lucru inafara oricarei logici intr-o economie de piata, fapt care s-a realizat prin FURTURI ORDINARE SI NERUSINATE FACUTE CU PUTEREA FUNCTIEI IN STAT SI ACOPERITE CU LEGILE UNUI PARLAMENT DESTINAT SA ACOPERE CU LEGI HOTIILE PUTERII!
    bine spus..........................

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Prietene cand citesc ceea ce am scris ma ia rasul,adica noi doi si restu !!!
    Ma inreb?, crezi cai doare pe ei de noi , raspunsul este nu indiferent de partid NU!!!!!!!!

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Prietene cand citesc ceea ce am scris ma ia rasul,adica noi doi si restu !!!
    Ma inreb?, crezi cai doare pe ei de noi , raspunsul este nu indiferent de partid NU!!!!!!!!
    ai dreptate....insa lumea trebuie sa voteze NU demiterii presedintelui basescu ...altfel exista riscul sa spunem intr-un viitor apropiat ADIO NATO si ADIO comunitate europeana.....

Mentioned
    3 Post(s)

O sa fiu la vot , chiar o sa fac parte din comisia de votare, si o sa fiu printre primi care o sa afle daca este DA SAU ESTE NU!!!

Mentioned
    3 Post(s)

E sa nu fim chiar asa dramatici cu NATO si UE nu se renunta chiar asa la noi sa sti!!!!!! SUNTEM O TARA IMPORTANTA SI ASEZATA FOARTE STRATEGIC !!!!!!!! Nu o sa ne dea aia afara acuma ca a pierdut Basescu.

Mentioned
    0 Post(s)

E sa nu fim chiar asa dramatici cu NATO si UE nu se renunta chiar asa la noi sa sti!!!!!! SUNTEM O TARA IMPORTANTA SI ASEZATA FOARTE STRATEGIC !!!!!!!! Nu o sa ne dea aia afara acuma ca a pierdut Basescu.
    asta asa e....insa cind incepi cu retragerea soldatilor,cind politicul este aservit intereselor rusiei,nu stiu daca nu se caca cineva in importanta strategica a romaniei.

Mentioned
    3 Post(s)

Prietene ai grija sa nu induci lumea in eroare cu aservirea romaniei, rusiei!!!aia se cheama altfel si nicidecum aservire politica.

Mentioned
    0 Post(s)

Prietene ai grija sa nu induci lumea in eroare cu aservirea romaniei, rusiei!!!aia se cheama altfel si nicidecum aservire politica.
    zau?!...citeste asta http://www.evz.ro/article.php?artid=303510

si spune-mi unde te duce mintea...

Mentioned
    3 Post(s)

Ceea ce riese din acel interviu este ca rusul are o relatie cu statul roman pe cale oficiala si bilaterala intre cele doua popoare si nici decum aservire politica. Rusul are un interes mai mare fata de REP MOLDOVAca sa si mentina Rusia armata in Transnistria si nicidecum fata de noi, ei acuma fiecare stat care se respecta are niste servici secrete care actioneaza acolo unde are interes statul respectiv.

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Am impresia ca vrei sa ii invitam pe la noi.... Au venit prin 1947 si nu au mai plecat vreo 50-60 de ani. Buni prieteni, nu te lasa singur niciodata! De ce oare?
    A fost Ilici prieten cu ei si am platit cele mai scumpe gaze din Europa. Acum Tariceanu abereaza ca daca ramanem prietenii lor ne mai lasa ceva la pret. Din 250$/1000mc vom plati 249,99/1000mc + comision la mason?
    Sa revenim cu picioarele pe pamantul romanesc....

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Spuneti vorbe grele si nefondate invatate de la un presedinte iresponsabil.Nu uitati ce parere avea despre el un mare intelectual al acestei tari,Octavian Paler:un mitocan si un bufon.
    Ganditi la rece,lasati gargara debitata de ei pe la TV-uri.Noi nu vom vota daca ii vrem pe parlamentari,pe PSD-ist,PD-isti,UDMR-isti,etc(ca nu-i vrem),intrebarea e simpla: Doriti sau nu suspendarea lui Basescu?Si acum trebuie sa ne gandim daca acest om merita sa mai fie presedintele Romaniei sau nu.Eu cred ca se poate gasi un om inteligent,diplomat,cultivat pe care sa-l punem presedinte in tara asta.Stam si ne multumim cu marinarul pe motiv ca nu e bun Geoana sau Becali.Daca nu sunt buni (si nu sunt) punem pe altcineva,dar asta nu e un motiv sa nu dai jos un presedinte mitocan.
    Daca il suspendam scapam de un presedinte prost si de cateva grupuri de interese si de PD-ul care s-a umplut de fostii primari,consilieri si baroni locali ai PSD-ului.
    Daca nu il suspendam ramanem cu interminabilele scandaluri inca 7 ani,iar parlamentul nu il poate dizolva ca sa ne scape si de mafiotii aia mai repede cu un an si jumatate mai devreme,asa ca nu vad la ce ajuta omul asta ca presedinte inafara de scandalurile transmise in direct la televiziuni.
    Iar asta cu "Basescu e mai putin corupt ca nustiucare" e o mare greseala.Cu gandirea asta Romania va ramane tara corupta pe veci.Coruptii sunt corupti si atat,indiferent de ce si cat au furat in tara asta,sau au ajutat grupurile lor de interese.Trebuie sa scapam de toti,incepand de la Basescu in jos,acum avem ocazi sa scapam chiar de el,deci....

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Si ce, vrei sa ii mangaie pe spate, "Mai baieti, hai, va rog, nu mai tradati tara asta! Nu va mai lasati condusi de Patriciu!" Asta era stilul lui Ilici, si unde am ajuns? Coada Europei?
    Basescu nu e usa de biserica, dar vrea sa faca ceva bun pentru viitorul copiilor mei. Ca om a gresit, dar ca presedinte procedeaza corect.
    Eu ca presedinte il sustin!
    Da un nume de inlocuitor in acest moment!

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Eu cred ca se poate gasi un om inteligent,diplomat,cultivat pe care sa-l punem presedinte in tara asta...
    Da ai dreptate, dar pana la acest OM avem nevoie de un GUNOIER care sa curate tot rahatul ...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Wink Re: Suspendarea lui Basescu,un lucu bun sau rau?

Quote Originally Posted by staric View Post
    Da ai dreptate, dar pana la acest OM avem nevoie de un GUNOIER care sa curate tot rahatul ...
    Bine zis....

Mentioned
    3 Post(s)

Ca presedinte trebuie sa fi dimplomat sa ai sange rece si sa mai sti ceea ce vorbesti mai ales cand ai intalniri cu diplomatii din afara tari nu sa arunci vorbe care ar putea tensiona relatiile cu celelante state. Basescu nu este facut ca sa fie presedinte , ca sa fi presedinte trebuie sa ai personalitate si caracter , din pacate nu avem cu cine sa l inlocium.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2345678 LastLast