Dislikes: 0
Last edited by zildan; 03-01-09 at 04:18.
Daca vi se intimpla sa dea eroare si sa se reincarce imaginea la infinit,
intrati prin ftp in usr/local/share/enigma2 si editati in fisierul "settings"
rindul :
inlocuind denumirea skinului cu un alt skin, de exemplu skin_default sau oricare altul care il aveti instalat.config.skin.primary_skin=Kerni-HD1/skin.xml
In primul rand - daca se poate, trimite crash-log-ul din Enigma (vezi in /hdd) si ne putem uita sa vedem de ce nu merge.
In al doilea rand - ca sa scapi usor de problema reciclarii imaginii, poti redenumi directorul din telnet:
cd /usr/local/share/enigma2
mv Kerni-HD1 Kerni-HD1.nope
si o sa incarce skin-ul default la urmatoarea lansare.
Scuze ENF70 , daca s-a inteles gresit. Ma refeream la nemesis nu la Kerni-HD. Acesta a mers , e ok. Dar e de retinut, metoda de a iesi din reciclare.Eu incercam altceva ,mai complicat.(era un fisier, un setting in care era trecut skinul ales - si incercam acolo sa pun altul) Merci.
Propun sa organizam discutiile despre skin-uri, in mai multe thread-uri sau poate chiar in sub-forumuri. In discutii generale despre skin-uri, personal mi-as dori sa vad informatii legate de unde si ce fisiere sunt responsabile de a afisa, modifica, crea un skin, unelte recomandate sau cel putin folosite de vrajitorii (in sensul pozitiv si admirativ) cum e si EnF70, apoi pentru fiecare in parte un alt thread, deschis de cel care fie l-a creat, adaptat pentru UFS910, sau l-a vazut pe un alt receiver si considera ca ar fi interesant sa il avem, dar nu stie cum si atunci propune tema celor care sunt meseriasi.
Last edited by dbhungry; 30-12-08 at 09:48.
Am incercat sa incarc noul skin(Kerni-HD) dar in telnet imi da urmatoarele erori:
tar:/tmp/Kerni-HD1_beta1.tgz-C/:Cannot open file:No such file or directory
tar:Error is not recoverable:exiting now
tar:Child returned status 2
tar:Error exit delayed from previopus error
Cineva care sa ma ajute va rog?
REGULA 12
Probabil nu ai dat corect comanda de dezarhivare dupa ce ai copiat fisierul in /tmp
tar zxvf /tmp/Kerni-HD1_beta1.tgz -C /
poate nu ai avut spatiu intre .tgz si -C sau intre -C si / ???
Mai bine da copy /paste de pe forum ca sa nu gresesti, fiindca la mine a mers.si la altii, dupa cum ai vazut pe forum.
Last edited by zildan; 31-12-08 at 02:58.
Sarut-mina pt. ajutor ,ti-am urmat sfatul si acum merge traznet.Asa invata omul,nu pusesem spatiul intre tgz si -C
Merci inca o data!