Results 1 to 15 of 25

Thread: Dvb-t

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Default Re: Dvb-t

@dic_star79 - ce model ai cumparat?

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

zappa uite aici un configurator pt. lcd-urile sony : http://www.sony.ro/selector/tv-projector

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    @dic_star79 - ce model ai cumparat?
    Sony Bravia KDL 32 V 4500. HD Redy. Am optat pentru acest model pentru ca are incorporat si tuner care stie pe langa MPEG 2 si MPEG 4 mai ales pentru ProTV HD si TVR HD.

Nu am optat pentru Full HD in primul rand pentru ca era mai scump si nu are in plus decat doua facilitati pe langa HD Redy. In ceea ce priveste TVR HD si PROTV HD se vede extraordinar de bine, chiar si programele DVB-T se vad bine., fata de receptia prin satelit. Aici fac referire la AKTA, DIGI si Focus la care am acces la ele, diferenta este de la canal la canal in general.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

din cate stiu eu, acum cam toate lcd-urile au TDT integrat. eu mi-am luat un 26 inch din spania, si are. insa n-am incercat niciodata sa probez sa vad care-i treaba;
    mai am niste stick-uri de alea dvbt, le-a probat cineva in bucuresti acum vreo cateva luni, si nu mergeau decat cateva programe...

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

La 32V4500 ma tot uit si eu. Ce am remarcat prin magazine e faptul ca nimeni nu pune in valoare faptul ca are acel tuner mpeg4. Nu exista nimic scris la detalii. Probabil ca vor sa scape de lcd-urile mai vechi.

Mentioned
    3 Post(s)

Pur si simplu nu am vazut mare diferenta intre Sony V 4500 care este HD Redy si Sony W 4000 , aici ma refer la imaginea redata pe un canal HD.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ati cam intrat in offtopic
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    3 Post(s)

Este putin off si nu chiar, daca faci o analiza la rece se dicuta in general despre DVB-T si putin pe langa despre echipamentul cu care se poate receptiona si vizualiza un canal tv atat in MPEG2 cat si MPEG4 cu TV performant.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Se receptioneaza cu receptoare DVB-T sau cu Tv,LCD sau plasma cu tuner incorporat.
    Mpeg 4 bineinteles ca e o optiune excelenta pentru viitor,dar o data cu recesiunea economica investitiile in DVB-T aproape ca vor disparea.
    La ora actuala ce se poate receptiona in Bucuresti si Sibiu pe digital (inafara de HD) este cu mult sub analogic,avantajul digitalului fiind corectia erorilor si in consecinta receptionarea acestora fara mari probleme de propagare (dubluri,etc).
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

pana vom avea si noi macar vreo 20 programe emise digital terestru, mai mancam noi un camion de pita. trebuie facute investitii foarte mari, si nu stiu cine ar fi interesat sa cheltuie multi bani pentru o tehnologie pe care eu personal n-o vad exceptional de utila. (cel putin comparand cu nivelul de tehnologie de la noi). ptr HD consider ca o antena offset si un receiver HD (bineinteles si un tv lcd, de preferat fullhd) sunt suficiente.