Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 304

Thread: Instalarea unei monturi H-H

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Instalarea unei monturi H-H

Regula 12
    Motorul e luat de la un magazin din oras. Nu ar fi fost problema sa-l schimb, insa nu am avut cu ce. Nu aveau alt tip de motor la vinzare.Reglajele din acele suruburi sint pentru inclinarea trompei de prindere, asa zice la manual. Or eu nu am nevoie de asta. Oricum o las asa pina la vara....ca pe frigul asta nu-mi arde de jucat cu antena. Poate a desfacut cineva un asemenea motor, sau s-a lovit de problema jocului axial chiar de nou, astept idei in continuare.
    Last edited by Snow; 11-12-08 at 13:27.

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Instalarea unei monturi H-H

Quote Originally Posted by Tic View Post
    Regula 12
    Motorul e luat de la un magazin din oras. Nu ar fi fost problema sa-l schimb, insa nu am avut cu ce. Nu aveau alt tip de motor la vinzare.Reglajele din acele suruburi sint pentru inclinarea trompei de prindere, asa zice la manual. Or eu nu am nevoie de asta. Oricum o las asa pina la vara....ca pe frigul asta nu-mi arde de jucat cu antena. Poate a desfacut cineva un asemenea motor, sau s-a lovit de problema jocului axial chiar de nou, astept idei in continuare.
    Nu e vorba de acelea suruburi, sunt alte suruburi cu care rezolvi jocul motorului, o sa vad daca pot face rost de unul si sa fac niste poze sati arat cum.
    Eu ma intalnesc cu aceste motoare findca lucrez in domeniu, dar e o problema minora, lasa ca dupa ce vezi pozele o sati fie clar.