Results 1 to 15 of 37

Thread: canale noi,pe cand???

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation Re: canale noi,pe cand???

De 2 zile am prob cu receptionarea canalelor focus sat. La unele imi apre pe ecran interzicere acces, chiar daca ele sunt in pachetul familia, sau la unele lipsa av, cand apare imaginea, cand dispare si apar ceste mesaje, ab familia il am valabil pana in 27 noiembrie 2008, daca poate cineva sa-mi explice va rog.
    Sanatate la toata lumea!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: canale noi,pe cand???

Quote Originally Posted by turtle2008 View Post
    De 2 zile am prob cu receptionarea canalelor focus sat. La unele imi apre pe ecran interzicere acces, chiar daca ele sunt in pachetul familia, sau la unele lipsa av, cand apare imaginea, cand dispare si apar ceste mesaje, ab familia il am valabil pana in 27 noiembrie 2008, daca poate cineva sa-mi explice va rog.
    Sanatate la toata lumea!

verifica receptia . trebuie sa ai calitate peste 72 ca sa mearga un program si peste 80 ca sa fii sigur ca nu se intampla nimic la conditii meteo nefavorabile . ce canale nu iti merg si ce calitate ai pe ele?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: canale noi,pe cand???

Quote Originally Posted by turtle2008 View Post
    Sanatate la toata lumea!

Scoate din priza si baga la loc. Si tine cont ca pe 1 a lunii urmatoare e posibil sa se repete fenomenul !

Standard RSP member gessle's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking Re: canale noi,pe cand???

Cred ca nici in 2009 nu pupam canale noi de la FOCUS SAT!
    Atunci sa TRAIASCA partidele CS si PATCH,dar si "cam-era demonilor si al dragonilor"!
    FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
    .de