Si niste foto cu carcasa deschisa.....Are in plus fata de 900,card slot, HDD bracket si un cablu Sata Power de la power module board
Dislikes: 0
To enable 910HD card reader you need to uncomment the below in the file
/var/etc/rcS.d/S99user_start.sh
# load cardreader 9000HD and 910HD
MODULI="/var/lib/modules"
/sbin/insmod $MODULI/stsmart_core.ko
sleep 1
/sbin/insmod $MODULI/sci.ko
Daca circula si slot separat e usor bagat la 900HD
Cum lipesti insa?
din ce vad in foto singurul lucru care lipseste e conectorul "tata " din placa . nu e greu de lipit .
Problema va consta in garantie. De obicei acele conectoare au niste pini care intra in placa de baza. N-ar fi o problema in gauriea pb, insa problema ramana garantia.
Spre exemplu la optibox fta are conectorul gata montat astfel incat il poti transforma usor intr-un cx fara sa-ti peierzi garantia.
Probabil vor iesi pe piatza cititoarele de card si vor putea fi montate la dealer.
Probabil
Hardul se monteaza simplu pe intern. Am spus asta la prezentarea acestui receptor. Conectorul de pe palca de baza este sata.
Eu prefer sa-l tin pe exterior.
stie cineva cind o sa apara ?... cred ca o sa renunt la dream 800 hd
VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505
Deza se vinde!Pur si simplu nu e inca adus in romania.Suna la elstar sau la digital si cere sa aduce asta receptor.Mai jos la linkul asta se vinde cu 360 euro si stiu ca au stoc.Asa se vinde in europa fara probleme....
http://www.abcom.gr/online-shop.html...id=95&vmcchk=1
multumesc frumos otheitis,o sa mai astept,azi incerc sa sun la elstar.
ce parere ai ,ca viitor al ipbox-ului ma refer la suport?crezi ca merita mai mult comparativ cu kathrein ?
VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505
910 va avea in primul rand cititor intern. foarte curand ipbox-ul va avea si enigma din fabrica
viitorul lui pare a fi unul promitator
partea hardware e mai buna ca la dreambox 800, iar tunerul este mai sensibil