Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Eu vreau jtag,ca ma plictisesc!
Mie nu mi-a picat clona,sta bine mersi langa TV,iar de schimbat as schimba,dar nu stiu ce,de ce si cu ce.![]()
:
Fost membru al acestui forum
@zmeura.......incearca sa pui mac de genul asta: 00:09:34:7E:....si sa vedem daca se intampla ceva peste 4-5 zile. Sau sa ne spuna fizz tot macul avut.
@delta2k2.....nu conteaza nr de posturi.
Pai macul e 00:09:34:xx,dar nu stiu daca e vorba de MAC,de imaginea Gemini si nici macar daca e vorba de Dreambox!
Iar despre receptoare KLONELE nu am auzit pana acum.O fi vorba de clona de Dreambox numita KLONA?Iar daca pica,de la ce inaltime incepe pericolul?
Uite,acum chiar sunt ingrijorat.Incep mai intai sa schimb MAC-ul,apoi imaginea,emu,skin-ul si daca pot chiar receptorul cu totul.De fapt il arunc pe geam ca nu se stie,poate explodeaza aici in casa!Aaaaaaaaaaaaa!
:
parerea mea este ca a fost deschis un thread la vrajeala si propun inchiderea lui pentru a se evita certurile inutile . cu respect
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !