salut , as avea cateva mentiuni de facut :

- in primul rand schimba titlul thread-ului fiindca daca ai spus doar simplu "cablu tv" te gandesti ori la obiectul/materialul in sine "cablu coaxial multi stiind-ul de cablu tv" sau la firmele distribuitoare de "cablu tv" , cea ce in aceste articole nu "prea au" legatura decat foarte putin prin posibilitatea insumari semnalului de cablu/antena tv.

cred ca mai bine s-ar potrivi ceva de genul " sisteme comunitare de receptie sat/cablu/antena printr-un singur cablu coaxial" sau ceva asemanator , dar cuprinzand in titlu neaparat "sisteme comunitare" fiindca despre ele se scrie/descrie in articole.

este un thread bine venit , numai ca nu va fii adresat tuturor forumistilor sau accesibil lor fara un minim de cunostinte in domeniu , altfel.........

te-as ruga sa pui si pozele/figurile fiindca citisem ceva asemanator si prin info-satelit 1/2008 (acolo se face referire la 4 dth-uri autohtone).

acest sistem comunitar este foarte bine daca s-ar incepe intai cu blocuri mai mici sau eventual 1-2 blocuri de 10 etaje pt. a vedea practic si rezultatele si eventual pus si un pret estimativ in euro in functie de cate etaje are blocul , fiindca practic cred ca acest lucru va constitui o mare problema de a convinge locatarii de avantajele acestui sistem pe termen indelungat si mai ales la blocurile unde sant "cablate" (monopolul actual al cablului tv - alta conotatie la "cablu tv").

personal cred ca mai intai ar trebui cautate "oferte atractive" (un marketing puternic) pt. a pune in practica asa ceva , fiindca altfel va ramane doar pe hartie acest gen de "receptie comunitara".

in final astept o continuare a acestor descrieri , eventual si cu varianta/e pt. individual (sat/cablu/antena (analog + dvb-t)).