Da dar lui xvanish de cei merge si noua nu?
Da dar lui xvanish de cei merge si noua nu?
Last edited by dic_star79; 29-04-07 at 19:14.
Pe ss2 merge audio foarte bine.
Daca are ss2 sa verifice cu un click dreapta pe canalul respectiv si sa vada acolo pa Chanel propriety-Audio si acolo il schimba cu unul din alea 3
Nu stiu dc te ajuta cu ceva,dar io vad pe HOT-BIRD 11240 V 27500 EUROSPORT SI EUROSPORT2 in lb romana,intra in 0065 Cyfra+ codat in seca da nu-i bai ca exista keys autoroll .Bafta
Last edited by coburn; 03-05-07 at 02:36.
Daca ai tu key -uri dece nu le pui aici ,sa vedem si noi daca merge ,stai si te uiti doar tu singur?:rolleyes:
In primul rand imi cer scuze ca raspund asa de tarziu.Eu folosesc un receptor FTE maximal din seria MAX.La aceste aparate apare firmware autoroll ptr D+ din cand in cand insa nu dureaza mult.Ultimul firm a aparut in 30.04.2007 face autoroll si ptr TPS si Cyfra+.Pentru cei interesati in aceste aparate gasiti totul la zii aici http://fmax.moresat.net .Unde ma aflu acum nu am aparatul,insa cand ma voi intoarce acasa scot keyle active si le postez sa le probati.Sanatate
Eurosport ROM merge fta pe tp: 11240 V 27500 Hot Bird ...de cand si pana cand nu stiu.Sanatate