Salut,

Mersi spaniolul pentru sfaturi.
Am mai lucrat la antena aseara o ora urmand indicattile tale.
Desigur, n-am rezolvat problema
Dar, ceva ceva tot e: am antena acum sigur catre sud - satelitul 26°E. Asta pentru ca mi-a intrat transponderul indicat de catre tine (11919 H).Maxim ce am putut sa scot este level 87% si Calitate 100%.
Din pacate "curiozitatile" nu au disparut:
-chiar daca am transponderul prins(si scanat, cu canale pe el) in continuare am la nivelul intregului satelit level = 0 si calitate = 0. Cu toate ca satfinderul zice ca acolo e. Am reglat antena pe tipat maxim al satfider-ului, dar level si quality se incapataneaza sa ramana pe 0. Aici am o intrebare/nelamurire. Este posibil sa fie alt satelit cel pe care il simte satfinderul? Pentru ca mie mi se pare ca totusi, satfinderul stie ce satelit cauta receptorul si pe acela il indica, nu pe altul. Acuma nu imi dau seama cum se face aceast cautare de catre receptor, respectiv satfider. Cauta doar un anumit transponder, pe toti odata, pe rand, cum?
-Astra 23.5°E n-are nicio treaba, intra in continuare. Parca oricum as fi reglat pe 26°E, 23.5°E intra oricum. Bine, iar curios, cateodata satfinderul tace malc cu toate ca receptorul imi indica valori de level 90 si quality 100.
-In afara de cele de mai sus nu imi mai intra decat unul pe est, parca 36°, in rest nimic. pe vest cel putin nici macar satfiderul nu zice pas.

Mai am vreo sansa?

Mersi,
Rocco