A aparut o versiune noua de soft 1.17.00. O gasiti pe
pune pe rapidshare, te rog
Dislikes: 0
A aparut o versiune noua de soft 1.17.00. O gasiti pe
pune pe rapidshare, te rog
Last edited by Snow; 29-09-08 at 19:57. Reason: regulament
Last edited by gogu69; 01-10-08 at 09:44.
Referirea cu descarcarea directa e tot la ".......postarea de 'serial number' sau 'cracks' pentru softuri ce nu sunt freeware!".Softurile pentru receptoare nu au nevoie de licenta,asa ca le punem direct.
La fel,nu puneti link direct catre paginile cu chei sau fisiere care contin chei.
Puneti pe un upload softurile pentru receptoare si link direct aici.Despre altele puteti spune de exemplu:"la croati" sau "pe dvb-upload" si terminatia o gasiti voi foarte simplu.
Folositi PM sau messengerul si atunci puteti schimba informatiile fara nici o ingradire,trebuie sa va ganditi ca e bine sa nu fie motive pentru care acest forum sa fie inchis.Paza buna.....
:
la CX si TSCX am vazut ca sunt postate detalii despre ver 1.17.00 stice cineva de unde se poate lua si pentru FTA?? Multumesc![]()
Optibox CX PVR READY, un nou design.
S-au redus considerabil marimile lui.
Panoul frontal difera doar la numarul de butoane. Modelul nou are 3 butoane: --power off/on
--ch down
--ch up
In rest acelasi meniu, aceleasi softuri, aceleasi functii cu predecesorul.
Mie sincer imi place mai mult cum arata.
Pretul este de 215 lei http://digitalsatelit.ro/shop/produc...roducts_id=160
Garantie 3 ani
Cum pot sa fac lista de canale "fixa", adica sa nu vina cineva si sa aranjeze din greseala lista in alt mod decat am aranjat-o eu?