Si pe mine ma intereseaza! Eu inca nu detin un Ipbox dar doresc sa-mi achizitionez. Si as vrea sa stiu mai multe despre cardshering. Sunt nou in aceasta bransa. Daca gasesti un tutorial da-mi un pm!
Dislikes: 0
Am stb 900HD cu CAM rosu si cartela TVR.
Imaginea instalata este ultima sifteam 0.1.1.3b, cu mgcamd 1.30 si newcs 1.60.
Am cautat pe unde am stiut informatii despre cardsharing pe ipbox, dar fara succes.
Ma poate ajuta cineva cu un tutorial pentru incepatori despre procedura si configurare?
Si pe mine ma intereseaza! Eu inca nu detin un Ipbox dar doresc sa-mi achizitionez. Si as vrea sa stiu mai multe despre cardshering. Sunt nou in aceasta bransa. Daca gasesti un tutorial da-mi un pm!
Stiu ca e probabil de ras ca nu stiu dar ti-am mai zis ca receiverul meu Vantage hd 7100 nu este capabil sa faca sharing si imediat cum scap de el o sa-mi iau un ipbox si o sa incep sa invat ce este sharingul. De aceea incerc acum sa ma documentez in privinta asta ca atunci cand o sa-l am sa-mi fie usor.
va arat.....
http://ipbox.creare-forum.com/index.htm
Momentan te poti conectat la un server de gbox prin mgcamd. Singura problema, doar primesti nu si dai. Astefl incat ai nevoie de un prieten care sa te bage la el in server sau sa mai ai prin casa o clona de d 500 pe care sa-ti tii serverul de gbox.
Oricum pe viitor va iesi si enigma, chiar daca pare a fi enigma 1 se vor putea incerca mai multe.
Parerea mea, investitia intr-un ipbox 900 isi face toti banii
in peer, configurati ca si-n cwshare.cfg
Cine ma poate ajuta cu o linie cs in acest weekend, pina duminica seara?
As vrea sa testez ipboxul si cum in timpul saptaminii nu am timp, ramane doar simbata si duminica.
Multumesc anticipat.
@otheitis
Multumesc pentru ajutorul tau!
Astazi fac rost de un card max. Cum procedez sa-l pun in share?
pe ipbox inca nu poti sa-l pui in share