...Hmmm...e poate prima data cand ma uit cu atentie la acest post....
....sa vedem...![]()
Dislikes: 0
...Hmmm...e poate prima data cand ma uit cu atentie la acest post....
....sa vedem...![]()
Vrea sa i se planga de mila?
Interesanta este poveste despre cum a vrut Nastase (patru case) sa ii ia televiziunea... Josnic individ!
M-am uitat si eu.O jumatate de minut.Tot nu rezist sa ma uit mai mult la acest post,mai ales cand imi aduc aminte de o baba invitata la Diaconescu care afirma ca a fost violata de extraterestrii.De cand am vazut asta la carcotasi nu imi mai iese din minte si nu pot lasa mai mult de 30 de secunde pe OTV.
Din cate am vazut era "Episodul 4",adica vrea sa continue asa inca zeci de episoade?
:
pai au dat in ultima vreme zeci de amenzi
sa il duca la faliment
si apoi sa aibe motiv sa inchida televiziunea inainte de alegeri
sunt oameni josnici astia din politica
e drept ca postul asta da uneori importanta la toti aiuritii sa vorbeasca aiureli
era una acum vreo luna care zicea ca acum 14 -15 ani a vrut sa o violeze un popa , dar de dezbracat in pielea goala , ea s-a dezbracat ca popa i-a spus ca numai asa se poate curatii de pacate
Dan Diaconecu s-a imbolnavit de "rating" vrea sa o lalaie vreo luna cu dezvaluirile in loc sa zica intr-o emisiune tot si sa dea in reluare totul
daca vrea sa aflam cu totii , daca vrei sa afli ceva trebuie te uiti cam din 10 in 10 episoade ca prea multe nu se spune
oricum m-am uitat si eu cam o juma de ora si am fazut ca sunt ca mafiotii in practica acesti priministri sa senatori ( Nastase Adrian si Dan Voiculescu ) ca de astia a fost vorba in propozitie
e bine inca
daca dispare si otv-ul atunci suntem ca si in Rusia ,unde daca spui ceva de putere te baga la racoare![]()
Last edited by horatyu; 16-09-08 at 13:19.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
pai cel putin de un an incoace diaconescu a batut campii cu aiureli